Dolça Revolució

La Dolça Revolució és una associació que agrupa a totes les persones que vulguin compartir les seves experiències fruit de l'ús de plantes medicinals.
Dolça Revolució
Art market
Position
Art market
Email
info@dolcarevolucio.cat
Biography
La Dolça Revolució és una associació sense ànim de lucre que agrupa a totes les persones que vulguin compartir les seves experiències positives fruit de l'ús de les plantes medicinals i les teràpies naturals no agressives.
My skill
Plantes medicinals 98%

La Dolça Revolució és una associació sense ànim de lucre que agrupa a totes les persones que vulguin compartir les seves experiències positives fruit de l’ús de les plantes medicinals i les teràpies naturals no agressives.

Motius que ens han portat a iniciar aquesta Dolça Revolució.

1 – La Voluntat de recuperar els coneixements populars de curació amb mètodes naturals que les generacions precedents utilitzaron, i que estem perdent per falta d’una administració que vulgui promocionar-les

2 – Respondre amb fets a la falta d’ètica d’algunes multinacionals a les quals no interessa que els avanços farmacèutics eradiquin completament certes malalties, i que dirigeixen la recerca a cronificar la malaltia en lloc de guarir-la. Podeu llegir l’entrevista al Premi Nobel de Medicina Richard J. Roberts: http://joseppamies.wordpress.com/2009/05/23/el-farmaco-que-cura-del-todo-no-es-rentable/ . Cap dels nostres governants s’ha mogut arran de la denúncia de tals pràctiques contràries a l’ètica i a la humanitat.

3 – Contribuir en la mesura possible a evitar el col·lapse financer del sistema sanitari públic, provocat pel parasitisme econòmic i especulatiu de les grans multinacionals productores de medicaments. La introducció de teràpies alternatives i complementàries permetria racionalitzar l’ús dels medicaments per als casos necessaris.

www.dolcarevolucio.cat

ACTIVITAT
Parada de plantes medicinals.
Xarrada: “Plantes medicinals per a cultivar i curar a casa” a càrrec de Lola Roma.
Dolça revolucio poster

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?