Graffiskate

graffiskate bcn logo
Graffiskate pretén donar sortida a artistes de diferents disciplines i així donar a conèixer el seu treball tant en l'àmbit local com internacional.
Graffiskate
Nens
Position
Nens
Biography
Aportarem un taller de graffiti dirigit principalment per al públic infantil, en què els artistes Tope i Peón donaran unes nocions d'iniciació a aquesta tècnica perquè els diferents públics tinguin una acostament a aquesta disciplina d'art urbà.
My skill
Graffiti 98%

Graffiskate sorgeix arran de les ordenances municipals interposades a la ciutat de Barcelona fa més de quatre anys en què es prohibeix l’ús del skate a la via pública i la realització de graffitis en espais urbans sense permís, fets pels quals es convoca a alguns artistes del graffitti representatius de l’escena barcelonina per decorar taules de skate, i així fusionar les dues tendències urbanes per tal de poder gaudir-les a través de diferents exposicions i exhibicions obertes al públic en general.

Graffiskate pretén donar sortida a artistes de diferents disciplines i així donar a conèixer el seu treball tant en l’àmbit local com internacional.

ACTIVITAT

Es tracta d’un esdeveniment familiar, a l’aire lliure en què es realitzen diferents activitats i per al qual ens agradaria incorporar una secció de Graffiti (art urbà)
Graffiskate Barcelona com a Associació cultural.
Aportarem un taller de graffiti dirigit principalment per al públic infantil, en què els artistes Tope i Peón donaran unes nocions d’iniciació a aquesta tècnica perquè els diferents públics tinguin una acostament a aquesta disciplina d’art urbà.
Facebook:
Tope Rodríguez
Peon Peon Prisamata
Graffiskate Barcelona

Instagrams:

@peon_prisamata
@tope_rodriguez

Agraïments a l’organització, a Monika Aln per la confiança dipositada, a Montana Colors Barcelona pel subministrament de materials per a la realització del taller.

graffiskate

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?