Re-connectar-se

llibre re-connectar-se
Una Sanació Reconnectiva és un primer pas en l'experiència de les noves freqüències de Sanació.
Re-connectar-se
Art market
Position
Art market
Biography
La Sanació Reconnectiva no és una tècnica, no és una teràpia: és el principi d'un procès personal de reconnexió que abasteix la persona amb un enfocament holístic, cognitiu espiritual.
My skill
Sanació Reconnectiva 98%

Re-connectar-se. Afinant la teva energia.

Sóc Lourdes Culebras, la meva trajectòria personal ha estat motivada per la curiositat i la creativitat, del treball corporal al treball energètic, del treball amb la música al treball amb el silenci. El que més m’agrada és saber la nostra forma holística, l’enteniment del ser integral.

Iría Gibert Escusol
La sanació reconnectiva em va sorprendre en la meva vida amb una nova forma de sentir i experimentar. És una energia per descobrir i per ajudar-te a connectar amb tu mateix, amb els altres i amb la vida.

Glòria Navas Monreal
Vaig a explicar com vaig arribar a la reconnexió perquè jo vinc del Reiki i mai havia sentit parlar de la reconnexió, fins que un dia a la llibreria d’una amiga, vaig conèixer un noi que em va parlar de la reconnexió, d’Eric i del seu llibre. Em va semblar interessant i vaig comprar el llibre. D’això fa tres anys.
Sobre el mes de març d’aquest any em va tornar a caure a les mans el llibre, el vaig tornar a llegir i vaig sentir la necessitat de fer els cursos.
Em vaig assabentar que venia Eric a Barcelona a través d’un Youtuber de Margarita i ens vam apuntar el meu marit i jo. És genial.
L’altre dia en una meditació sense jo buscar-ho em van activar les mans i vaig començar a notar registres i sensacions sobretot al cap.

Mery Vargas Rodríguez.
Quan el teu cor experimenta aquest record original de l’essència, flueixes en l’energia, no és necessari res més, sigues lliure.

www.thereconnection.com

http://queriendoatucuerpo.blogspot.com.es/

re-connectar-se grup
The reconnection

ACTIVITAT

La Sanació Reconnectiva no és una tècnica, no és una teràpia: és el principi d’un procès personal de reconnexió que abasteix la persona amb un enfocament holístic, cognitiu espiritual.

Una Sanació Reconnectiva és un primer pas en l’experiència de les noves freqüències de Sanació.
La sessió té una durada de 30′ aproximadament, es realitza en una llitera, sense sabates, amb una indumentària còmode sense cap element que pugui molestar, penjolls pesats, cinturons, etc.

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?