Tupperware

tupperware
Les tres àrees on centrem el nostre esforç per la sostenibilitat són: les Persones, els Productes i el Medi Ambient.
Tupperware
Art market
Position
Art market
Biography
Tupperware és una multinacional dedicada a la fabricació de productes exclusius per a la conservació i manipulació dels aliments.
My skill
Tupperware 98%

Tupperware és una multinacional dedicada a la fabricació de productes exclusius per a la conservació i manipulació dels aliments. Sobretot es coneix per la seva qualitat (estan fabricats amb materials plàstics d’alta qualitat i resistència) i garantia. El seu sistema de venta és a través de demostracions privades.
A més Tupperware és una empresa que vetlla sempre pel medi ambient, ajuda a reduir residus i a estalviar diners. Ens ajuda a reduir el consum d’aigua embotellada, a reduir el consum de film plàstic per la conservació dels aliments, a reduir la despesa energètica, a reduir el consum de productes químics a la llar…

Hi ha molta gent que el coneix però no sap on trobar-los, per aquest motiu els exposarem a la fira i explicarem el seu ús.

www.tupperware.es

ACTIVITAT

Oferim als clients un taller de cuina amb microones gratuït amb aliments de temporada i proximitat: menú de tres plats i aperitiu. Es realitza en una hora.

Farem dinamitzacions de tastets de cuina amb microones. Es tracta de què les famílies, tant els adults com els petits, puguin treure el màxim profit d’aquest aparell que quasi gairebé tothom té a la cuina. Ensenyem com es cuina al microones i com cal protegir els aliments dins d’ell, sempre utilitzant materials adequats per aquest.

tupperware envasos
tupperware

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?