AIRAM Ashtanga Ioga Ribes

Classes de ioga per a tothom.
AIRAM Ashtanga Ioga Ribes
Benestar,Ioga
Position
Ioga
Experience
Classe d'Ashtanga Vinyasa Yoga
Biography
Vaig tenir el meu primer contacte amb el Ioga farà uns anys quan buscava una sortida i el camí em va portar a trobar l'Ashtanga Yoga. Des d'aquell moment i fins el dia d'avui s'ha convertit en part imprescindible en el meu dia a dia i he trobat en ell una autèntica eina per sanar-me i conèixer-me. D'aquesta passió i d'experiementar tots els seus beneficis personalment, aquest mateix camí em va portar a voler compartir això que em feia tan bé perquè pogués arribar a més persones.
My skill
Ashtanga Ioga 98%

I en aquesta expanansió , fa un any obrim la nostra saleta de Ioga a St. Pere de Ribes, en la que ens movem respectant la tradició i adaptant la pràctica a cada persona de manera individualitzada.

https://airam-ashtanga-ioga-ribes.business.site/

ACTIVITAT
Classe d’Ashtanga Vinyasa Yoga guiada adaptada a tot@s.

Classe guiada oberta a tots els nivells i possibilitats en la que fluirem totes juntes amb un mateix ritme a través de la respiració i el moviment per generar calor interna.

Seguirem la primera sèrie d’Ashtanga Vinyasa coneguda com a «Yoga Chikitsa» o Yoga Terapia, la qual busca mantenir i millorar la salut, reforçant el sistema immunitari, alineant el cos completament i incidint en el sistema nerviós mitjançant la respiració i el moviment, i generant una potent calor intern per cremar les toxines que el cos necessiti alliberar i dotant-nos de claredat mental i relaxació.

« Si practicamos la ciencia del yoga, que es útil para toda la comunidad humana y que produce felicidad tanto aquí como en el más allá; si la practicamos sin falta, alcanzaremos la felicidad física, mental y espiritual, y nuestras mentes se inundarán hacia el Ser », Sri.KPatthabi Jois.

Leave your comment