Art i Natura artesania

Art i Natura
El que ens caracteritza és la creació de teules recreant coses totalment personalitzables al gust.
Art i Natura artesania
Art market
Position
Art Market
Biography
Vaig començar a fer artesania quan vaig viure una temporada a Eivissa, allà em varen ensenyar a utilitzar productes que la natura ens dóna i transformar-los en objectes decoratius o útils per la llar.
My skill
Artesania 95%

Vaig començar a fer artesania quan vaig viure una temporada a Eivissa, allà em varen ensenyar a utilitzar productes que la natura ens dóna i transformar-los en objectes decoratius o útils per la llar. L’amor a la natura i la creativitat que vaig descobrir en mi em va donar forces per seguir creant i així porto 10 anys, encara que mai m’hi he dedicat. Ara vull començar a mostrar les meves creacions a la gent, ja que només fins ara les havia gaudit família i amics.

ART MARKET

El que ens caracteritza és la creació de teules recreant coses totalment personalitzables al gust. També creem tota mena de materials per la llar amb fusta reutilitzada com: rellotges, joiers, caixes, penjadors, taules, centres de taula… Realment podem fer el que el client ens demani, entre la voluntat del client i la nostra creativitat podem fer meravelles amb materials reutilitzats.

Art i Natura artesania

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?