Baasima Elena

Experiències per fer de la joia, i el gaudi de loquotidià, la teva medicina preventiva.
Baasima Elena
Dansa
Position
Dansa
Experience
Terapeuta holística i ballarina de dansa oriental i dansa polinèsia des de 2008
Biography
PROBLEMA I SOLUCIÓ Vivim en una societat cada cop mascompetitiva, que ens porta a la autoexigència. I aquesta autoexigència portem a tots els àmbits de la nostra vida, ens projectem sempre en el futur, oblidant viure el present. Espai baasima t'ofereix aquest moment de desconnexió, per connectar, i t'aporta eines perquè el segueixis gaudint al teu dia a dia. Aquestes eines t'ajudaran a gestionar de manera positiva les teves emocions; i com a resultat el teu cortisolbaixarà, la ment estarà més serena i receptiva.
My skill
Dansa Oriental 98%
Dansa Polinèsia 95%
Terapeuta holística 90%
Dansa en línia 99%

Ballarina i terapeuta holística.
M’inicio en la dansa oriental aprenent de la mà de diferents ballarines i el camí em va portant a connectar amb el misticisme de la dansa i tot el treball interior …de connexió que comporta.

Terapeuta holística i ballarina de dansa oriental i dansa polinèsia… de la meva passió per les danses d’arrel, de diferents cultures he anat creant el meu propi estil, mentre jo mateixa vaig connectant i sanant mentre gaudeixo de la dansa i això és el que comparteixo el meu sentir.

ACTIVITAT

Ioga del Riure

Creat pel Dr. Madan Kataria i Madhuri Kataria
Aquest metge de Mumbai el 1995 estava escrivint un article titulat «Riure- La millor medicina» durant la seva investigació va descobrir estudis científics que descriuen en gran detall, els molts beneficis del riure sobre la ment i el cos humà, Inspirat en això, va decidir provar l’impacte del riure amb ell mateix i en altres i va iniciar un club del riure. A les primeres reunions feien un cercle i algú es posava al mig a explicar acudits o històries, però va arribar un dia que l’estoc de bons acudits, es va acabar, i les històries van començar a degradar, de manera que alguns membres del club del riure van decidir abandonar. Va ser llavors quan el Dr. Kataria va demanar que li donessin un dia per trobar una solució.
Aquella nit va trobar la resposta, i és que el nostre cos no pot diferenciar entre un riure autèntic a un riure simulat… tots dos produeixen la mateixa química feliç!
Per la seva banda Madhuri Kataria, la seva dona, com a professora de ioga, veient la similitud de la respiració del riure amb la de pràctiques de Pranayama, va incorporar elements d’aquesta forma de ioga, incloent exercicis de respiració profunda, que actualment es fan servir entre exercicis de rialles, per intensificar l’impacte.
Què fas al ioga del riure?
Aprens a exercitar un riure simulat, que en la majoria dels casos acaba sent real.
Et permet tenir un riure perllongat, en deixar de banda l’intel·lectual, que normalment frena al riure natural.
Com que és un riure exercitat, no necessites estar feliç per riure, més aviat fas servir el riure per estar feliç, desesterar-te, i veure la vida amb actitud positiva. Vaja, que fas servir el riure com a medicina.
En utilitzar tècniques de respiració profunda, augmenta l’oxigen a les cèl·lules, que és molt important per prevenir malalties i augmentar l’energia.
Et proporciona la capacitat de riure’t de coses que abans et causaven estrès, por o ràbia.
El ioga del riure és un paquet complet de Benestar físic, mental, social i espiritual, que t’aporta grans beneficis
– Millor entrenament cardíac, comparable a qualsevol exercici aeròbic.
– Cos més oxigenat
– Alliberament de l’estrès, evitant les malalties relacionades amb l’estrès.
– Augment de la circulació sanguínia, donant suport al sistema digestiu i limfàtic.
– Millora de les habilitats mentals.
– Augment de la confiança en un mateix.
– Manté l’equilibri emocional
– Rejoveneix: excel·lent exercici per tonificar músculs facials, en riure la cara rep una aportació extra de sang que nodreix la pell, els ulls brillen, el riure activa els músculs abdominals i estimula el sistema immune
– Regula la hipertensió
– Analgèsic natural: El ioga del riure ajuda a alliberar endorfines que són els opiacis del nostre cos.

Porta més rialles i alegria a la teva vida!

Elena Becerro: 605871960
baasimaelena.terapias@gmail.com

 

ACTIVITAT

El ball en línia és un ball social, amb què podem gaudir de la música i aprendre coreografies compartint amb altres. És perfecte per a aquells que estimen ballar però sense haver de dependre d’un company de ball. I això fa del ball en línia és una excel·lent manera de socialitzar i conèixer noves persones de diferents edats i cultures que comparteixen la mateixa passió pel ball.

La Imma i l’Elena… us esperem per ballar!!

Leave your comment