Baasima Elena

Baasima Dansa Circular
Terapeuta holística i ballarina de dansa oriental i dansa polinèsia ...
Baasima Elena
Dansa
Position
Dansa
Experience
Des de 2008
Biography
Ballarina i terapeuta holística. M'inicio en la dansa oriental aprenent de la mà de diferents ballarines i el camí em va portant a connectar amb el misticisme de la dansa i tot el treball interior ...de connexió que comporta.
My skill
Dansa Oriental 98%
Dansa Polinèsia 95%
Terapeuta holística 90%
Dansa Circular 99%

Ballarina i terapeuta holística.

M’inicio en la dansa oriental aprenent de la mà de diferents ballarines i el camí em va portant a connectar amb el misticisme de la dansa i tot el treball interior … de connexió que comporta. De la mà de Clara Bé em formo en dansa Karana: https://espaciohumano.com/danza-karana/

Amb Lalita Devi aprofundeixo en la dansa mística i ritual: http://www.verdemente.com/index.php/lalita-devi/485-danza-mistica-del-rito-a-ladevocion

Al costat d’Imma Coral entro en contacte amb la bellesa de les danses Polinèsies: https://www.facebook.com/inmacoral

I a poc a poc al costat d’altres formacions integrant-les en la dansa vaig gestant el meu propi sentir … i això comparteixo.

També sóc Terapeuta holística:

Massatge de liberalització emocional amb respiració alquímica, Teràpia quàntica, massatge holístic, gemoteràpia, teràpia essències vibracionals, Reiki màster, metamòrfica …

Dansa circular
Bellydance

ACTIVITAT

Dansa Oriental:

A través dels moviments ondulatoris, circulars i vibracions de la dansa d’Egipte i enfocant-nos en l’origen d’aquesta dansa, activarem el nostre canal, connectarem amb l’energia de la terra i activarem el nostre foc i l’alegria.

La Dansa del ventre o Dansa Oriental, és l’evolució escènica de diverses danses antigues tradicionals d’Orient Mitjà, juntament amb altres del Nord d’Àfrica i Grècia, la diversitat d’elements com la música, ritmes, estil i vestuari depèn del país o la regió .
És un llegat de l’evolució dels balls més antics, que segueix els moviments naturals presents a la naturalesa com els moviments corbs, circulars i espirals, de tors, maluc i braços. És un ball centrat en el cos, una dansa que ens connecta amb la terra, amb moviments rítmics i ondulants que expressen l’essència de ser dona, que connecta a la ballarina amb els arquetips primordials femenins. És un ball harmoniós, en què ment i cos estan coordinats, on la ballarina ha de transmetre a través del seu cos les sensacions i emocions que desperta la música. La subtilesa és una de les seves característiques.
La dansa oriental ha estat tradicionalment folklòrica, improvisada per una sola ballarina. Es caracteritza pels seus moviments suaus i fluids, dissociant i coordinant alhora les diferents parts del cos. Per exemple, els braços poden anar a un ritme diferent del que va marcant el maluc. L’atenció se centra principalment en el maluc i el ventre, alternant moviments ràpids i lents i s’emfatitza en els músculs abdominals, amb moviments de pit i espatlles, així com amb braços serpentejants. Els moviments ondulatoris, rotatius, que en general són lents simbolitzen la tristesa; en canvi amb els moviments ràpids, cops i vibracions la ballarina expressa alegria. Tots els moviments d’aquesta dansa es relacionen amb la natura, per exemple, les plantes dels peus es recolzen bé sobre el sòl, la qual cosa simbolitza la terra, o també quan la ballarina estén els seus braços sempre formen una semi U i mai estan caiguts , això simbolitza a les aus.
Aquesta dansa és característica de les dones; com el seu origen es remunta a les celebracions de fertilitat, elements de la natura o religiosos.

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?