Bbrothers DJs

Les seves seleccions musicals, sempre amb missatge, sonen amb l'eclecticisme característic de les diferències d'edat, però amb la qualitat suficient per transmetre bones sensacions.
Bbrothers DJs
DJs
Position
Djs
Biography
Bbrothers és un col·lectiu de DJs fundat el 1997 per Pedro Blázquez i format pels tres germans Blázquez Martínez, Pedro, Javi I Tony. recentment i després d'haver acabat amb èxit el Curs de DJ de la reconeguda Acadèmia Plastic de Barcelona, ​​s'ha incorporat al col·lectiu Áxel Blázquez, de 14 anys, segona generació d'aquesta saga.
My skill
Dj's 98%

Bbrothers és un col·lectiu de DJs fundat el 1997 per Pedro Blázquez i format pels tres germans Blázquez Martínez, Pedro, Javi I Tony. recentment i després d’haver acabat amb èxit el Curs de DJ de la reconeguda Acadèmia Plastic de Barcelona, ​​s’ha incorporat al col·lectiu Áxel Blázquez, de 14 anys, segona generació d’aquesta saga.

Entre els seus treballs més rellevants com Bbrothers, hi ha la creació d’un Manual de DJ per a l’Escola Microfusa i algunes de les DemoSesiones creades per a les presentacions de producte Pioneer DJ Espanya, al Festival Sónar. Per separat, han estat residents de cabines de referència des del 88, directors artístics de la passarel·la de moda Fashion Freak i han estat presents en el cartell de diversos festivals com Monegros Desert Festival, Sónar, Rec o Feel Chill Family chill out Experience per esmentar alguns.

Les seves seleccions musicals, sempre amb missatge, sonen amb l’eclecticisme característic de les diferències d’edat, però amb la qualitat suficient per transmetre bones sensacions. Gaudeixen amb el que fan i sempre sorprenen amb picades d’ullet a èpoques i estils electrònics diferents. ART

DJ Set

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?