BEGOHEALTHYLIFE

Dietética Naturista y Oriental y Cocina Naturista y Terapéutica en @ifpsrogerdelluria
BEGOHEALTHYLIFE
Coach
Position
Cuina
Experience
Cuina Saludable
Biography
Amb 24 anys diagnosticada de Poliartritis Reumatoide i Fibromiàlgia, dono tombs sense voler estar malalta i negant la meva malaltia durant setze anys fins que finalment quedo totalment atrofiada. Quan toco fons a tots els nivells, mental i físic començo a cercar altres alternatives complementaries a la medicina convencional i buscar equilibri al meu cos. Trobo en la cuina saludable una sortida que em fa millorar la salut, però també l'esperit. En 2015 li dono el tomb a la meva vida i començo a estudiar i a buscar classes i tallers de cuina saludable buscant la manera d'alimentar-me millor.
My skill
Cuina 98%

Conec a grans com Mireia Anglada, Alex Pilra, Alf Mota que són de gran inspiració per a mi
í amb els quals faig bastants tallers i decideixo professionalitzar-me en la cuina i a més a més per unir tots els coneixements adquirits durant un parell d’anys acabo estudiant a l’lnstitut Roger de Llúria Dietètica Naturista Oriental i cuina Terapèutica i Medicinal amb el Xef David Olivé.

En la meva trajectòria fins a arribar aquí, conec a Berta Saura (Nutricionista) i creadora del ArtdeCook_by_BertaSaura amb la qual em complemento i ens retroalimentem d’informació, receptes i amistat, fins que em dona un espaí on puc donar classes de cuina i fer tallers on intento transmetre el que he après i encara aprenc de manera divertida i amb molt d’amor.

ACTIVITAT

Xerrada sobre alimentació Saludable.
Que és l’alimentació Saludable.
Que és un plat saludable.
Aliments que ens ajuden a estar millar.
Com ens pot ajudar a millorar la salut el que mengem.

Leave your comment