Col·lectiu PellSana

Pell sana Logo
Som un col·lectiu que assessorem l'ús de productes lliures de qualsevol tòxic, conservant sintètics, en la higiene i cura del cos.
Col·lectiu PellSana
Art market,Coach
Position
Art market
Biography
Estarem a l'estand donant informació de l'alternativa que vàrem conèixer i ens apassiona, en la cura de la pell i la suplementació nutricional. Es tracta d'uns productes d'una empresa Austríaca que elabora els seus productes amb uns principis de sostenibilitat, ètica i coherència excel·lents, sent pionera en la cosmètica 100% fresca, eficaç, vegana, ecològica ....i amb certificats de confiança com per exemple l'Ecocert.
My skill
Cura de la pell 98%
Suplementació nutricional 95%

El Col·lectiu Pellsana som un equip amb gran interès per la salut de les persones i el planeta que ens acull.

Especialistes en la difusió d’eines per identificar la toxicitat que ens envolta i com reduir-la, assessorem en l’ús de cosmètica ecològica i complements nutricionals, tenim com a referent la marca Austríaca Ringana, una empresa ètica i coherent, que elabora productes frescos, lliures de substàncies dubtoses i 100% eficaços.

Reconeixem la PELL com l’òrgan del cos més gran, que cal cuidar-la i sabem que no hi ha persona més bella que la persona SANA.

El nostre objectiu: LA FELICITAT

ACTIVITAT

Xerrada/Taller

El taller/xerrada que proposem aquest any engloba moltes inquietuds que tenim com a col·lectiu i que per desgràcia està a la vanguardia de les últimes notícies:

ELS PROTECTORS SOLARS, PERQUÈ S’ESTAN PROHIBINT A MOLTES PLATGES DEL MÓN I ELS EFECTES NEGATIUS EN LES PERSONES, ANIMALS I MEDI AMBIENT

Perquè una protecció solar per a la nostra pell amb filtres exclusivament físics, és possible….. Perquè un envàs de bio plàstic sense efectes nocius a la vida marina, és possible…… Perquè utilitzar cremes sense filtres químics que perjudiquen el corall …..

També és possible. També estarem a l’estand, donant informació general de Ringana i els seus productes d’higiene i cura de la pell, de l’alimentació conscient, l’autogestió de la salut (prevenir abans que curar’) i animant als esportistes a entendre per què reduir toxicitat en el seu cos millora el rendiment i allarga la seva carrera. També tindrem a disposició els envasos petits d’introducció de la cosmètica, a la venda.

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?