Col·lectiu PellSana

PellSana
Som un col·lectiu que assessorem l'ús de productes lliures de qualsevol tòxic, conservant sintètics, en la higiene i cura del cos.
Col·lectiu PellSana
Art market
Position
Art market
Biography
Estarem a l'estand donant informació de l'alternativa que vàrem conèixer i ens apassiona, en la cura de la pell i la suplementació nutricional. Es tracta d'uns productes d'una empresa Austríaca que elabora els seus productes amb uns principis de sostenibilitat, ètica i coherència excel·lents, sent pionera en la cosmètica 100% fresca, eficaç, vegana, ecològica ....i amb certificats de confiança com per exemple l'Ecocert.
My skill
Cura de la pell 98%
Suplementació nutricional 95%

Som un col·lectiu que assessorem l’ús de productes lliures de qualsevol tòxic, conservant sintètics, en la higiene i cura del cos.

ACTIVITAT

Estarem a l’estand donant informació de l’alternativa que vàrem conèixer i ens apassiona, en la cura de la pell i la suplementació nutricional. Es tracta d’uns productes d’una empresa Austríaca que elabora els seus productes amb uns principis de sostenibilitat, ètica i coherència excel·lents, sent pionera en la cosmètica 100% fresca, eficaç, vegana, ecològica ….i amb certificats de confiança com per exemple l’Ecocert.

També tindrem a disposició de qui ho vulgui provar, els envasos petits d’introducció, a la venda.

Ens agradaria també fer una xerrada sobre com evitar els tòxics i lectura d’etiquetes dels productes d’ús diari, per exemple els gels de dutxa o els desodorants.

PellSana xerrada

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?