David Martínez

David Martinez Coach
Bienvenid@ a tu centro de BioKinesiología Global (Emocional-Energética y Corporal) Kinesiología y Reiki.
David Martínez
Coach,DJs
Position
Coach
Experience
des de 2001
Biography
L’any 2009 vaig fundar el “Centre Uniun”, on vaig començar a ajudar a un gran nombre de persones a alliberar-se de bloquejos físics i emocionals.
My skill
Coach 95%
KinesioConsciencia 98%
Dj 97%

El meu nom és David Martínez.
Al llarg de la meva vida he viscut situacions extremes que m’han provocat estats de depressió, ansietat, por… entre d’altres. Superar aquests estats m’ha servit per crear diferents eines amb les que transformar la meva vida, el meu cos i la meva ment.
Després de diferents estudis de Kinesiologia, Reiki i Hipnotisme, vaig fundar “Crea-Te Terapias” l’any 2009, actualment sota el nom de “Centro Uniun”, on vaig començar a ajudar un gran nombre de persones a alliberar-se de bloquejos físics i emocionals.
L’any 2011 vaig començar a compartir tots aquests coneixements a través de conferències, tallers i cursos.
Totes aquestes experiències em van dur a crear la BioKinesiologia Global, un mètode per erradicar i/o transformar bloquejos emocionals i equilibrar el cos Fàcil-Ment.

Centre Uniun

ACTIVITAT

RESILIÈNCIA, Com créixer i superar les Adversitats.

Com créixer i superar les adversitats “Les persones fortes duren en el temps, els temps durs no” Laura Roda Resiliència és la capacitat per afrontar les adversitats. Aquesta és una capacitat que tots tenim, però que de vegades se’ns oblida desenvolupar. En aquesta xerrada compartirem alguns mètodes i eines de l’BioKinesiología Global per desenvolupar recursos que t’ajuden a canviar el present i crear el futur que vulguis tenir. Amb Resiliència aconseguiràs treure partit de les adversitats perquè no tornin a repetir-se en la teva vida.

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?