EcoCONSCIENT Associació Cultural

Més Salut i Bon Menjar per a tots!
EcoCONSCIENT Associació Cultural
Art market
Position
Restauració
Experience
Tracte personal i sincer amb el client atenent les seves necessitats a TEMES DE SALUT oferint recomanació biomèdica com a Facilitador de Salut, formació i pràctica que estem seguint des de fa anys.
Biography
Mattia Schiaulini Llicenciat en Itàlia en Tècniques de laboratori biomèdic en el 2003, va treballar en investigació biomèdica a Itàlia, Anglaterra i en Catalunya fins al 2011. La consciència dels determinants de la salut humana, desenvolupada en els anys, el va portar a la creació del projecte Ecoconscient que des que-de fa 10 anys promou salut per mitjà de l'alimentació conscient.

ECOCONSCIENT és un col·lectiu activista que fa anys que practica una alimentació natural basada en productes ecològics de temporada i aliments integrals, excloent els productes processats i refinats que tant abunden a la nostra societat.
Fruit d’aquesta experiència mantenen vincles directes amb petits productors i cooperatives locals d’alimentació ecològica per tot Catalunya.
Sota aquestes premisses, Ecoconscient elabora menús vegans amb possibilitat d’entrega a domicili amb verdures de temporada i que contenen una estudiada proporció de cereals integrals i llegums. Es tracta d’una alimentació saludable sense additius ni conservants adaptada també a celíacs, diabètics i hipertensos. Reparteixen a domicili els dilluns i dimecres, segons es pacti. La comanda mínima és de 35€ que equival a 5 tuppers. Cadascú conté un plat diferent. Amb aquesta comanda mínima es pot menjar diversos dies. Un altre dels seus compromisos és la sostenibilitat, de manera que per al lliurament de menjar utilitzen tuppers i flascons reutilitzables, evitant així materials de desfeta.
També poden donar cobertura a càterings i esdeveniments festius.

WWW.ECOCONSCIENT.CAT

Leave your comment