Elisenda Calaf

Meditació amb Bols Tibetans per a descobrir l'art d'aquesta pràctica. Senzilla i a l'abast de tothom.
Elisenda Calaf
Art market,Meditació
Position
Meditació
Biography
Mestra i Terapeuta de Reiki. Des de 2013, a partir del meu creixement personal, descobreixo el poder que té i decideixo ajudar a qui ho necessiti en el seu camí cap a l'evolució i al creixement, espiritual, personal i energètic, utilitzant totes les eines que he anat aprenent.
My skill
Meditació 95%
Minerals i Encens 90%
Bols Tibetans 98%

Mestra i Terapeuta de Reiki.

En el 2013 m’endinso en el món de les teràpies energètiques, naturals i holístiques. Sense parar de formar-me en varies tècniques i mètodes. Tot el que ofereix: Reiki, flors de Bach, meditació, tarot evolutiu, massatges, bols tibetans, aromateràpia… és el que en algun moment a mi m’ha fet un bé important, i ho ofereixo amb tot l’amor del món per acompanyar a la persona cap a un camí d’harmonia i de pau, per una evolució tan emocional com física i espiritual.

A partir del meu creixement personal, descobreixo el poder que té i decideixo ajudar a qui ho necessiti en el seu camí cap a l’evolució i al creixement, espiritual, personal i energètic, utilitzant totes les eines que he anat aprenent. També s’apliquen les teràpies a animals, ja que són una part molt important de la meva vida i de la meva evolució tant personal com energètica.

El que busco amb les teràpies amb animals és conscienciar a la persona del que té a casa, del potencial i benefici que pot obtenir en conviure amb un animal i trobar un equilibri emocional i energètic per l’animal que beneficiarà a la persona i a tot al nucli.

www.elisendacalaf.com

ACTIVITAT

Meditació amb Bols Tibetans

La meditació amb bols tibetans és apta per a tothom meditis habitualment o no, ja que és la màgia dels bols tibetans qui farà la feina de relaxació, harmonització, t’ajudaran a calmar el cos i la ment i a proporcionar-te un benestar general amb el seu so i la seva vibració.

Art Market

Terapèutica holística, acompanyo les teràpies amb productes per al benestar com minerals, per gaudir d’ells tant a nivell físic com energètic, encens, olis essencials per a descobrir l’aromateràpia i ols de massatges per sanar el cos i la ment. També incorporo productes artesans i fets a mà per transmetre l’art de l’artesania com productes de costura per a fer-nos la vida més fàcil i estar una mica més en pau amb el medi ambient i de ceràmica per gaudir de peces úniques.

Estant amb informació de totes les teràpies disponibles i venda de minerals des de bijuteria, fins a minerals polits, naturals, puntes, esferes, porta espelmes, geodes….. I també encens.

Leave your comment