Flor de Llúpol

Flor de Llúpol taller de cervesa artesana.
Flor de Llúpol
Art market
Position
Art market
Experience
des de 2000
Email
info@flordellupol.com
Biography
Celler de cervesa artesana i d'importació amb bar (acollidor espai de degustació amb 4 tiradors de cervesa artesana, d'estils variats).
My skill
Cervesa artesana 95%

FdL “Craft Beer On Tour” vol acostar la cultura de la cervesa als esdeveniments d’entreteniment més alternatius del panorama social. Amb la nostra selecció de cerveses esperem satisfer a tots aquells consumidors i/o interessats en el vessant més natural d’aquesta refrescant beguda elaborada amb aigua, malta, llúpol i llevat (sense additius, sense filtrar, ni pasteuritzar).

https://flordellupol.com/

ACTIVITAT

A la nostra carpa trobaràs durant tota la jornada dos tiradors de cervesa, plens d’una selecció de cerveses vives i de diferent perfil sensorial que triarem per oferir-vos una interessant alternativa pels quals vulguin maridar la millor música CHILL amb una beguda espurnejant, saborosa i natural.

El primer barril serà de Pirouette, una recepta de cervesa elaborada per nosaltres de color ambar i matisos sorprenents que et farà girar i gaudir.

El segon serà una cervesa refrescant i lleugera que pensada per aquells que vulguin gaudir del caràcter del llúpol amb una graduació moderada. També oferirem una selecció d’ampolles sense alcohol.
Volem que tothom pugui gaudir d’una beguda a la seva mida… l’objectiu serà fer un brindis pel Feel Chill amb cadascun de vosaltres!

Salut!!!

flor de llupol taller cervesa artesana
Flor de LLupol

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?