Fundació Miranda

Tenim el compromís de protegir i millorar els boscos i les muntanyes que ocupem.
Fundació Miranda
Art market,Coach
Position
Art Market
Biography
Fundació sense ànim de lucre, creada a l’abril de 2008 i dedicada a la difusió del coneixement, la comprensió i el respecte pel cavall, les persones i la terra. Tenim tres àrees d’actuació a les que dediquem el nostre esforç.
My skill
Cavalls 98%

Fundació sense ànim de lucre, creada a l’abril de 2008 i dedicada a la difusió del coneixement, la comprensió i el respecte pel cavall, les persones i la terra.

Tenim tres àrees d’actuació a les que dediquem el nostre esforç:

La recuperació de cavalls procedents de maltractament, facilitant la seva vida en manada en grans espais naturals, i la divulgació de les seves necessitats i del seu benestar.

– La tasca social i cultural. Acompanyem processos de desenvolupament personal, educatius i formatius amb el suport i l’energia vital dels cavalls lliures. Connectem creativitat i natura com a recursos de salut, i tenim cura del patrimoni cultural dels espais on actuem.

– La Custòdia del territori. Els nostres cavalls recuperats, viuen en plenitud pasturant diversos espais naturals de Catalunya segons l’època de l’any, i ajudant a millorar i conservar el territori i la biodiversitat.

Tenim el compromís de protegir i millorar els boscos i les muntanyes que ocupem i en especial la finca seu de la Fundació a l’alt Berguedà on custodiem el bosc i la fauna amenaçada.

Actualment el nostre Santuari té cura de 50 cavalls, que viuen en plenitud, pasturant més de 1.000 hectàries en entorns privilegiats del nostre patrimoni natural.

ACTIVITAT

Conferència i estand

www.fundaciomiranda.org

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?