Herbolari la llavor

Venda de producte i teràpies, massatges, reiki i flors de Bach.
Herbolari la llavor
Art market,Benestar
Position
Art Market
Experience
Herbolari-dietètica-teràpies
Biography
L'herbolari La llavor és una botiga d'herbes a granel, infusions, cafès, encens, espelmes, alimentació natural i productes dietètics. També fem Teràpies. Vam obrir les portes al setembre del 2019. Estem al c/ de l'Espirall,19 de Vilafranca.
My skill
Tes 98%
Teràpies 95%
Reiki 98%

Som un herbolari on pots trobar gran varietat de productes naturals, dietètics i diferents teràpies.

Massatge terapèutic:
El massatge es pot definir com una tècnica de tractament manual basada en la mobilització amb intencionalitat terapèutica dels diferents teixits del cos humà. Té com a finalitat provocar una resposta analgèsica, sedant i/o estimulant, aconseguida amb la combinació de moviment i pressió aplicades amb les mans del massatgista.
Es pot utilitzar amb l’objectiu terapèutic de disminuir el dolor i les tensions i relaxar o estimular la musculatura.

Què és el Reiki?
El Reiki és una tècnica japonesa de reducció de l’estrès i de relaxació, que també promou la curació de diferents patologies. S’administra mitjançant la «imposició de mans» i es basa en el concepte de «l’energia de la força vital invisible» que flueix per tots nosaltres i és el que ens fa ser vius. Aquesta energia interpreta tot l’Univers, sostenint i harmonitzant la vida biològica en tota la seva complexitat. Si aquesta energia vital és baixa, llavors és més probable que estiguem malalts o estressats, però si és alta, estem preparats per viure més feliços i saludables.

La paraula Reiki està feta de dues paraules japoneses: Rei que significa «Saviesa de Déu o Poder Superior» i Ki, que és «energia de la força vital». Així doncs, la unió d’aquests dos termes, REI+KI, és el concepte japonès que s’utilitza per a denominar un sistema de sanació natural que consisteix a canalitzar aquesta energia a través de les mans o dit d’una altra manera: energia de la força vital guiada espiritualment.

Beneficis del Reiki
Cada persona viu i interpreta el Reiki a la seva pròpia manera, però és bastant comú que durant una sessió de Reiki se senti com una resplendor que flueix a través de tu i el teu voltant. Aquesta és l’experimentació de l’energia de força vital. El Reiki tracta a tota la persona en el seu conjuntincloent el cos, les emocions, la ment i l’esperit, creant molts efectes beneficiosos que inclouen relaxació i sentiments de pau, seguretat i benestar.
El Reiki és un mètode senzill, natural i segur de curació espiritual i autoavaluació que tothom pot utilitzar. Ha estat eficaç per ajudar a pràcticament totes les malalties conegudes i sempre crea un efecte beneficiós. També treballa conjuntament amb totes les altres tècniques mèdiques o terapèutiques per alleujar els efectes secundaris i promoure la recuperació.

Flors de Bach:
La teràpia amb Flors de Bach és un conjunt de remeis de medicina alternativa inventat als anys 1930 pel metge britànic Edward Bach (1886-1936).
La hipòtesi bàsica de Bach és que qualsevol malaltia corporal radica en un desequilibri mental o emocional. La seva teoria dualista preconitza un conflicte entre l’ànima immortal i la personalitat, la cura del qual necessita un indispensable reequilibri entre l’esperit i l’ànima per tornar a l’harmonia.
Inicialment, Bach va descriure dinou estats de desequilibri de l’ànima que més tard va eixamplar a 38.
Va associar als estats de desequilibri una flor o un part d’una planta, que va marinar al sol o bullir amb aigua, perquè transmetin les seves «vibracions» a l’aigua. Amb una dissolució extrema d’aquestes essències florals, comparable als mètodes de l’homeopatia.