Husse Garraf

Husse Garraf logo
Venda a domicili i promoció d'aliments i suplements 100% naturals de la marca sueca Husse per a animals domèstics: Gossos, Gats i Cavalls.
Husse Garraf
Art market
Position
Art market
Biography
Sóc Italo veneçolana amb 7 anys vivint a Catalunya, a diferents localitats, incloent Olivella, Canyelles i Castelldefels. Sóc biòloga amb d'especialització en màrqueting i cursos diversos en veterinària com auxiliar tècnic veterinari i comunicació animal. Tinc Experiència de màrqueting i investigació de mercats a la indústria farmacèutica durant 12 anys i Quatre anys d’experiència en el tracte amb animals de companyia, com a cangur, pràctiques d'auxiliar tècnic. Al gener 2018 he iniciat una emprenedoria invertint en una franquicia sueca d’aliments i suplements per a gats gossos i cavalls de la marca Husse per ser-ne representant a la comarca del Garraf i Baix de Llobregat Sud.
My skill
Menjar mascotes 98%

La marca Husse porta més de 30 anys al mercat dels aliments per a mascotes tant a Europa, Àsia, Austràlia i Amèrica i s’especialitza en aliment i suplements 100% naturals, per a gossos i gats amb alguns productes per a cavalls també. A més de tot això, ens caracteritzem no només per comercialitzar un producte elaborat amb carn apta per a consum humà, sinó que som els líders en el lliurament a domicili gratis i en prestar un servei d’assessoria al nostre client per ajudar-lo a triar el pinso que s’adequa millor a la seva mascota.

.

ACTIVITAT

Husse Garraf és una franquícia d’aliments i suplements per a mascotes (gossos, gats i cavalls) d’origen suec. Els productes són elaborats amb ingredients naturals i de gran qualitat. La franquícia del Garraf fa 4 anys que exerceix les seves funcions de venda, promoció i entrega gratis a domicili dels productes sol·licitats. El client pot fer la compra per la Web WWW.HUSSE.ES o bé sol·licitar-los via whatsapp ia més amb la possibilitat de rebre inicialment una mostra gratuïta o un Kit de prova amb mostres diverses per un cost 15.50 euros.
Els avantatges de compra a Husse és que el franquiciat s’encarrega de fer seguiment al consum i de recordar a l’usuari quan li toca comprar de nou, i s’encarrega de portar-lo al domicili en l’horari de conveniència de l’usuari.
Quant als productes són pinsos de gamma alta i mitjana amb primer component carn apta per a consum humà, la qual cosa dóna al producte un nivell de qualitat alt garantint així el benestar i la salut de l’animal.

Leave your comment