Husse Garraf

Husse Garraf logo
Venda a domicili i promoció d'aliments i suplements 100% naturals de la marca sueca Husse per a animals domèstics: Gossos, Gats i Cavalls.
Husse Garraf
Art market
Position
Art market
Biography
Sóc italo veneçolana amb 5 anys vivint a Catalunya i 3 a Olivella a la Urbanització Els Pujols. Sóc Biòloga amb una especialització en màrqueting. Tinc 8 anys d'experiència en màrqueting i vendes en el mercat farmacèutic i 8 anys en Investigació de mercat amb la meva empresa pròpia en el mateix sector. Durant els últims 3 anys he estat familiaritzada amb l'àrea o sector veterinari realitzant un curs d'Auxiliar Veterinari (ATV) amb les seves corresponents pràctiques durant 1 any. També he realitzat un Curs de comunicació animal amb les seves degudes pràctiques i addicionalment he treballat com a cangur i passejador de mascotes. Al gener d'aquest any 2018 he iniciat una emprenedoria invertint en una franquícia d'aliments i suplements per a mascotes de la marca sueca Husse.
My skill
Menjar mascotes 98%

Sóc italo veneçolana amb 5 anys vivint a Catalunya i 3 a Olivella a la Urbanització Els Pujols. Sóc Biòloga amb una especialització en màrqueting. Tinc 8 anys d’experiència en màrqueting i vendes en el mercat farmacèutic i 8 anys en Investigació de mercat amb la meva empresa pròpia en el mateix sector.
Durant els últims 3 anys he estat familiaritzada amb l’àrea o sector veterinari realitzant un curs d’Auxiliar Veterinari (ATV) amb les seves corresponents pràctiques durant 1 any. També he realitzat un Curs de comunicació animal amb les seves degudes pràctiques i addicionalment he treballat com a cangur i passejador de mascotes.
Al gener d’aquest any 2018 he iniciat una emprenedoria invertint en una franquícia d’aliments i suplements per a mascotes de la marca sueca Husse. Husse té 30 anys en el mercat europeu i es caracteritza per elaborar productes 100% naturals, sense additius i conservants, fabricats amb carns aptes per a consum humà, sense components genèticament modificats i elaborats mitjançant processos a baixes temperatures per mantenir la integritat dels seus components i nutrients. L’estratègia de vendes i màrqueting de la marca Husse comprèn la interacció personal amb el propietari de l’animal per així poder prestar un servei el més personalitzat possible, és per això que oferim a més de mostres gratuïtes per garantir la satisfacció plena del client, un servei de lliurament a domicili gratuït.

ACTIVITAT

Venda a domicili i promoció d’aliments i suplements 100% naturals de la marca sueca Husse per a animals domèstics: Gossos, Gats i Cavalls.

Husse Garraf

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?