Ingrid Vieira

Ingrid Vieira coach
Optimisme i integritat són els seus principals motors per crear noves perspectives en els altres.
Ingrid Vieira
Coach
Position
Coach
Biography
Creadora de Me in the World, un projecte d'autoconeixement, motivació i desenvolupament personal amb vídeos gratuïts a youtube, tallers, formacions, viatges amb experiències i sessions de coaching en espanyol, portuguès o anglès.
My skill
Coach 95%

Creadora de Me in the World, un projecte d’autoconeixement, motivació i desenvolupament personal amb vídeos gratuïts a youtube, tallers, formacions, viatges amb experiències i sessions de coaching en espanyol, portuguès o anglès. Té gran experiència en gestió de màrqueting i investigació de productes i serveis i competències multiculturals en grans empreses com 20th Century Fox, Kantar, Cheil Worldwide, FCB Advertising, utilitza aquest coneixement i de lideratge, intel·ligència emocional, mindfulness, programació neurolingüística, programació neurocaligràfica i coaching per acompanyar les organitzacions i les persones en el seu procés de desenvolupament i trobant el significat de felicitat. Ve de Mines Gerais, una brasilera i aprenent del món. Viu a Barcelona des de 2014. Li encanta conèixer gent nova i nous llocs. La seva missió és inspirar i motivar les persones perquè arribin a la seva millor versió. Optimisme i integritat són els seus principals motors per crear noves perspectives en els altres.

Més informació: www.meintheworld.net

ACTIVITAT

COACH

Què és la felicitat? “Jo pensava que la felicitat estaria oa la feina, o en la relació, o qualsevol cosa del món exterior i que em provocava un somriure, ja sigui un gelat, un viatge, un regal. Jo era una persona buscant la felicitat a tot arreu, sempre pensant que seria més feliç en algun lloc fora “. Et sona?

En aquesta xerrada, a través d’anècdotes i la seva història personal sobre la recerca de la felicitat, seran compartides algunes claus per aquest estat de consciència, aquesta experiència interna. Com diu Wayne Dyer: “Només estàs a un pensament de canviar la teva vida”.

me in the world

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?