Inma Coral

imma imma coral
Ballarina i professora de danses exòtiques.
Inma Coral
Dansa
Position
Dansa
Experience
des de 2007
Biography
Te ori poeura "la perla vermella" Aquesta dansa tan novedosa, Inmacoral porta anys estudiant la seva cultura i dansa,Amb profesors natius de les Illes de Tahití per traslladar-la a Tots vosaltres.
My skill
Dansa Polinèsia 99%
Dansa Oriental 95%
Danses fusió 97%

Te ori poeura “la perla vermella”
Aquesta dansa tan novedosa, Inmacoral porta anys estudiant la seva cultura i dansa,Amb professors natius de les Illes de Tahití per traslladar-la a Tots vosaltres.

Et transporta a les Illes de Tahití, moviments de mans suaus al so de l’Aparima; Apa= Petó i Rima=Mans.

i les caderes fortes a ritme de Ote’a.

ACTIVITAT

Farem una petita exhibició i un taller per a tothom, grans i petits.

Dansa Polinèsia: moure’s al ritme de la música, de manera divertida amb les Illes de Tahití.

Hi ha diverses llegendes sobre els orígens de l’hula. Segons una llegenda hawaiana Laka, deessa de l’hula, va donar a llum a la dansa a l’illa de Molokai, en un lloc sagrat de Ka’ana. Després de la mort de Laka, les seves restes van ser amagats sota el turó Pu’u Nana.

Una altra història parla d’Hi’iaka, que ballava per calmar la seva fogosa germana, la deessa dels volcans Pelé. Aquesta narració situa la font del ‘hula en Kaua’i, a la vall de Hā’ena, a la costa nord.

L’hula és una forma de dansa acompanyada de càntics (oli) o cançons (mele). Va ser desenvolupat a les Illes Hawaii pels Polinesis que originalment es van assentar allà.

Hi ha molts moviments en l’hula utilitzats per representar les lletres dels cants. Per exemple: els moviments de les mans poden representar aspectes de la natura, com ara el vaivé d’un arbre o la brisa d’una onada a l’oceà; tot i que també representen emocions com tristesa o anhel. Els moviments de peu i de maluc són, sovint, passos bàsics que inclouen el kahollóka’oawaikawelululú, heus, uweheand ami.

Existeixen altres danses procedents d’altres illes polinèsies com Tahití, Samoa, Tonga, Illa de Pasqua i Aotearoa (Nova Zelanda); però, l’hula és característic de les Illes Hawaii.

hula Inma coral

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?