Integral Yoga Center

És una manera de plantar les llavors de ioga i gaudir en família d’una forma tranquil·la.
Integral Yoga Center
Ioga,Nens
Position
Ioga
Biography
Kirana va començar a estudiar ioga in 1981 quan tenia 16 anys. L'any següent va conèixer al seu guru, Sri Swami Satchidananda, deixeble del famós Swami Sivananda de Rishikesh i fundador d'Integral Yoga.
My skill
Integral Yoga 95%
Ioga en Família 98%

Kirana va començar a estudiar ioga in 1981 quan tenia 16 anys. L’any següent va conèixer a, Sri Swami Satchidananda, deixeble del famós Swami Sivananda de Rishikesh i fundador d’Integral Yoga. Mentre estudiava antropologia i filosofia a la universitat, Kirana prenia classes de diferents mètodes de ioga. El 1992 va decidir fer la formació de professors d’Integral Yoga, acabant la seva formació en l’Ashram de Sri Swami Satchidananda, Yogaville, el 1993. Alhora estudiava un treball corporal amb Yamuna zake, creadora de Yamuna Body Rolling. Aquestes dues tradicions penetren la seva pràctica i el seu estil d’ensenyament. També ha estat inspirada profundament pel mestre Zen Tich Nhat Hahn, el cantant de kirtan Krishna Das i per Ioanna Salajan, una de les seves mentores espirituals.

Des de 2001 Kirana és directora del Integral Yoga Center a Barcelona, ​​Espanya. Ensenya diversos nivells de hatha ioga i ha guiat un grup d’estudi de raja ioga durant els últims 10 anys. Ha donat conferències públiques sobre Ashtanga Ioga (les vuit branques de ioga). Ella ha ensenyat dos cursos de formació de professors format 22 professors d’Integral Ioga al curs de 200 hores.
Des de 2011 ensenya raja ioga a la formació de professors de Spirit Body Ioga a Eivissa.

ACTIVITAT

Ioga en Família

És una manera de plantar les llavors de ioga i gaudir en família d’una forma tranquil·la. Amb postures, cants, relaxació i un conte.

A la classe de ioga poden participar nens i grans per a disfrutar del nostre cos en familia.

Integral Yoga Center

Leave your comment