Isabel Díaz

isabel diaz dj
Com a bona Lliura, en la seva vida professional també busca l'equilibri entre els Serveis Informatius i la seva passió per l'escriptura, les arts i la música electrònica.
Isabel Díaz
DJs
Position
DJ
Experience
des de 1992
Biography
Periodista, i DJ ocasional, amb més de 25 anys d'experiència en mitjans de comunicació i una de les dones referents en el periodisme sobre Cultura Electrònica és aquest país.
My skill
Dj 98%

Isabel Díaz és periodista, sempre amb una oïda posada en l’actualitat informativa diària i un altre a la música. Actualment presenta l’espai “Guia electrónica de Bolsillo” a Ràdio 5. Un petit contenidor per mostrar el treball d’artistes, segells discogràfics i netlabels, propostes audiovisuals, festivals, experiències, … Tots relacionats amb la creació electrònica.

El seu projecte de comunicació musical més personal és Blograma FM, al costat de Pedro Blázquez, amb el que anteriorment ja va dirigir i va presentar els programes “Aún no m’he repuesto de l’última noche que pasé contigo” (Radio3) i Radiofreqüències (Ràdio4).

https://blograma.fm

http://www.rtve.es/alacarta/audios/guia-electronica-de-bolsillo

ACTIVITATS

DJ Set de musica diversa i dispersa. Sense cap pressió estilistica, selecció musical per emocionar. Poden sonar des de propostes artístiques activistes fins a experimentació electrònica conceptual amb pinzellades d’Indie Pop “gamberro” … i sonar bé.

pink dj

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?