J. Louis

J. Loius DJ
Ha rebut premis com a millor dj d'Eivissa concedit per la revista DJ Mag i a millor dj nacional de house per la revista DJ One i a la millor producció house “Shine On Me, Real Things i Today is my day”.
J. Louis
DJs
Position
Djs
Biography
J.Louis inicia la seva carrera com a dj professional a la fi dels 80. Després de diversos anys oferint els seus sets en diferents espais de Catalunya, el 1996 comença una nova etapa en la mítica sala barcelonina Illusion.
My skill
Dj 98%

J.Louis inicia la seva carrera com a dj professional a la fi dels 80. Després de diversos anys oferint els seus sets en diferents espais de Catalunya, el 1996 comença una nova etapa en la mítica sala barcelonina Illusion.

Després de dos anys passa a dirigir les cabines de Matinée Group amb l’obertura de locals com El Mito, Cathedral Sundays, Le Soleil, Salvation, La Madame, Souvenir, Circus, Cafè Olé, Space Barcelona, ​​D-Boy, D-Club sent tots ells inaugurats per ell i sent el resident. Gràcies a tot això va començar a ser contractat en clubs i ciutats de tota Espanya com Madrid, València, Màlaga, Granada, Sevilla, Bilbao, Mallorca, Saragossa, entre d’altres.

Aterra a Eivissa l’any 1999 treballant a El Divino i Space, repeteix el 2000 per Privilege a l’estiu del 2001 s’estableix com a resident de Space i Amnèsia a les festes Matinée. Això el porta a donar-se a conèixer internacionalment i visitar clubs de ciutats com New York, el Caire, Sharm El Sheihk, Moscou, Kíev, Miami, Los Angeles, Rio De Janeiro, Sao Paolo, Dubai, París, Marsella, Cannes, Brussel·les, Londres, Roma, Milà, Riccione, Siena, Venècia, Amsterdam, Sofia, Budapest, Marràqueix, Helsinky, Berlin, Colònia, Zuric, Lausanne, Copenhaguen etc.

Com a productor discogràfic ha llançat al mercat treballs com J.Louis (I don´t know, Crazy man) Chez & Louis (Days & nights, Good Experience i Maktub ep) Missifu (My destiny dancing i Pray 4 a new day) JAF press .Nicole Brown (Music its my life) Murphy & Bronson (My Whisper i On my soul) J.Louis feat. MANNI (Love, Going to get bored i Feel) J.Louis & Ferran (Sou fera i If you want it) Chus Soler & J.Louis (Funko i Disko fans) Tikaro, J.Louis & Ferran (This is. Resist, Unbelievable, Shine on me, Silent words, Real Things, Make me feel, Today is my day i Bodies Conection) Oscar L. & J.Louis (Bridge) .També ha remesclat per Jocelyn Brown (Better life) La Unió (Lobo hombre en Paris) Ultra Nate (Automatic) Wally Lopez (Burning inside) Danny Verd (Express yourself) Deux (The time is now) Lissat & Ketama (Imagination) etc. No podem oblidar-nos de les seves col·leccions que ha barrejat per a diverses companyies espanyoles com Houseworks, Blanco y Negro, Aire Music, Roster music i com no el seu projecte més reconegut i apreciat com són els 25 volums del MATINEE GROUP Compilation, SOUVENIR EDITION, OLD HITS (Houseworks, Roster Music, Blanco y Negro i Matinee Records).

Ha rebut premis com a millor dj d’Eivissa concedit per la revista DJ Mag i a millor dj nacional de house per la revista DJ One i a la millor producció house “Shine On Me, Real Things i Today is my day”.

ACTIVITAT:

DJ SET

https://es-es.facebook.com/jlouisdj

https://soundcloud.com/j-louis-1

Dj J. Louis

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?