Jessika Lobato

Jessika Coach
Avui desperto del somni dins el somni amb el desig d'expressr el vessament de creativitat que m'habita ...
Jessika Lobato
Dansa
Position
coach
Biography
Després de diversos anys exercint com a ballarina i coreògrafa d'espectacles, vídeos musicals, passarel·les, espot publicitaris per Tv, etc ... vaig formar part, com a Directora d'Arts, de l'empresa "Troica" Màrqueting de l'Entreteniment. Durant 7 anys vaig desenvolupar de forma contínua el missatge que els meus clients volien transmetre als seus clients ... Encara hi havia un impuls constant per crear i manifestar les meves idees, podia percebre que seguia quedant-me en una linealitat que encara no es trencava per deixar-me arribar mes enllà. ..
My skill
Ecstatic Dance 98%
Dansa de la Llibertat 95%
Tècniques de respiració Coscient 97%

Coreògrafa & Coach Evolutiu

Vaig començar els meus estudis de Dansa des de molt aviat cursant 10 anys de Conservatori de Ballet Aquàtic i Dansa Contemporània. En acabar els meus estudis vaig començar a formar-me com a coreògrafa mentre cursava la carrera d’Història de l’Art a l’Universitat Central de Veneçuela.

Vaig venir a Europa amb la idea de continuar els meus estudis de Dansa, i encara que així va ser, en arribar a Espanya van sorgir les possibilitats de complementar la meva experiència amb les formacions en Màrqueting d’Empreses, Ioga, Meditació i Tècniques Energètiques d’Activació i Harmonització de Chakras. Tot això va ampliar els meus perspectives al mateix temps que em submergia en el món del Coaching i l’apoderament a través de l’evolució de la consciència. Avui són gairebé 20 anys d’experiència en tots aquests àmbits … Un moment de maduresa que m’impulsa a seguir creant per compartir expandint la saviesa amb amor i gran alegria …

https://www.papaia.world/

http://auricmovement.com/ 

canal de youtube “Jessika Lobato”

ACTIVITAT

TÈCNIQUES DE RESPIRACIÓ CONSCIENT

Coneixements de vitalitat al servei de l’ésser humà

Entenent la entrellaçada relació que hi ha entre el cos, la ment i l’energia podem veure com a través de la respiració conscients podem arribar a estimular i equilibrar tots els aspectes de la nostra vida.

Ser conscient de com inhalem i expirem ens introdueix en el coneixement de les vies principals d’entrada i sortida de fluxos de vitalitat al cos.

Són mil·lenàries les tècniques utilitzades en la respiració com a eines poderoses de regulació de la salut. Ens permet augmentar la capacitat pulmonar permetent-nos d’aquesta manera tenir més energia al mateix temps que aprenem com relaxar-nos.

La respiració en la tradició del Ioga se li atribueix una important funció, que és obtenir l’energia de l’Univers.

La respiració conscient, o les tècniques per aprendre a respirar correctament, té innombrables beneficis.

* Augmenta la capacitat pulmonar.

* Dóna major resistència per a realitzar esforços físics.

* Genera tranquil·litat i pau mental.

* Revitalitza el cos.

* Redueix l’estrès i l’ansietat.

* Pacificar pensaments i emocions.

* Ajuda a dormir bé.

* Millora la digestió. El cos assimila millor els aliments gràcies a que la major oxigenació de la sang.

* És bo per a la pell.

* Indueix l’estat meditatiu.

* Et connecta amb la teva pròpia veritat accionant el teu poder.

Jessika Lobato Coach

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?