JOAQUIM SUBIRANA

Joaquim Subirana DJ Pioneer
Músic / Bussines Development Spain by Pioneer DJ
JOAQUIM SUBIRANA
DJs
Position
Djs
Biography
La sessió que oferirà a Feel Chill estarà composta per una playlist plena d'artistes als quals admira i respecta, paisatges sonors que deambularan pel Krautrockdels 70, el millor pop-rock i techno-pop anglès dels 80/90, picades d'ullet a la cultura i música electrònica japonesa, a l'hip-hop experimental, al dance-punk, al rock electrònic i alternatiu de la música contemporània actual.
My skill
DJ 98%

Músic / Bussines Development Spain by Pioneer DJ

Kim és una persona que porta més de 30 anys de relació intensa amb la música. Com a músic, en els 80 va cursar estudis de música jazz al Taller de Músics de Barcelona, ​​per a poc després exercir fins a la data, com a saxofonista i guitarrista en diferents bandes de Punk, Rock, Free Jazz i Música Electrònica. En els 80/90, també dirigeix ​​i presenta diferents programes de música en emissores locals, Nova Antena la veu de Martorell, Dial 107, Ràdio Martorell, Ràdio Berga.

A partir del 2007 fins avui, comença la seva carrera professional en Pioneer DJ, on s’encarrega del desenvolupament del negoci de la marca a Espanya. Això li permet estar en contacte continu amb el món Deejay, la música electrònica i al mateix temps tenir l’oportunitat d’aprofundir en el desenvolupament i coneixement dels productes que la marca fabrica i comercialitza per a Deejay’s i músics a tot el món.

La seva contínua recerca i interès per la música, li han permès descobrir multitud d’artistes i gèneres al llarg d’aquests anys, això sumat al continu contacte amb tecnologia i el món Deejay, l’empenyen a provar en els últims anys com a DJ en alguns clubs i esdeveniments.

ACTIVITAT:

DJ SET

La sessió que oferirà a Fell Chill estarà composta per una playlist plena d’artistes als quals admira i respecta, paisatges sonors que deambularan pel Krautrock dels 70, el millor pop-rock i techno-pop anglès dels 80/90, picades d’ullet a la cultura i música electrònica japonesa, a l’hip-hop experimental, al dance-punk, al rock electrònic i alternatiu de la música contemporània actual.

PLAYLIST

CAN, KRAFTWERK, YMO, RYUICHI SAKAMOTO, DAVID SYLVIAN, BRIAN ENO, ROXY MUSIC, DAF, BISON, DAVID BOWIE, BECK, BARRY ADAMSON, DJ SHADOW, LINDSTROM, SOULWAX, BONOBO, LCD SOUNDSYSTEM, PRINS THOMAS, JAMES BLAKE, FOUR TET, PANDA BEAR, GORILLAZ, BILLIE EILISH, ETC…

Joaquim Subirana DJ

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?