JONATHAN TENA

JONATHAN TENA Dj
El treball a l’estudi és ara prioritari a les actuacions i el llançament de diversos eps i el seu propi segell discogràfic estan en camí. El primer treball en publicar-serà a principis d'estiu a través del segell "Lowertones" i tindrà el nom "Flight in Dancefloor E.p". Esteu atents!
JONATHAN TENA
DJs
Position
Djs
Biography
Nascut a Barcelona, ​​Jonathan comença com a dj professional el 1999 actuant en diversos clubs de la Ciutat Comtal, en aquest any té el seu primer bolo a Eivissa, com a dj convidat al Motel Manumisión, aquesta actuació li dóna una residència mensual en el que va ser un dels clubs més representatius d'Eivissa.
My skill
Dj 98%

Nascut a Barcelona, ​​Jonathan comença com a dj professional el 1999 actuant en diversos clubs de la Ciutat Comtal, en aquest any té el seu primer bolo a Eivissa, com a dj convidat al Motel Manumisión, aquesta actuació li dóna una residència mensual en el que va ser un dels clubs més representatius d’Eivissa. Més tard, a Barcelona es contractat pel col·lectiu Splashh !!! amb el qual va actuar en clubs molt destacats de Barcelona com: Discothèque, Razzmatazz, República o Danzatoria. El 2002 trasllada la seva residència habitual a Eivissa.

Un cop allà, comença punxant en clubs com L’Alternativa, Blues, Mahou Rooms, Wine Bar, Sushi Point o Cube entre d’altres i aconsegueix una residència a la discoteca El Divino. Al mateix temps col·labora amb sets en emissores de ràdio de l’illa. A l’estiu de 2003 Jonathan debuta a Space Eivissa, a la terrassa per la mítica festa We Love. L’any següent passa a ser dj resident amb Carl Cox a la sala Red Box de Space amb cinc dates. En aquesta època dóna començament la seva marxa com a locutor i productor dels seus propis radioshows a emissores com Flaix Fm Eivissa, Eivissa Global ràdio i Vilasound. A tot això, el 2005 comença la seva etapa com a Dj resident a La Comunidad @ Space, durant tres anys actua en gairebé totes les sessions programades per a la New Terraze, Main Room o Red Box. Entre 2004 i 2016 Jonathan va ser un habitual en els Openings-Closings o aniversaris del club mes guardonat del món, Space Ibiza. En la seva vida diària treballa durant tres anys i mig com a encarregat d’una de les botigues més competents i especialitzades en vinil d’aquest moment, Indústria Records. Aquest fet, les seves residències i els estudis que realitza per obtenir el títol de tècnic de so, fan que la seva cultura musical i personal es vegi molt enriquida dins el sector. durant la seva trajectòria ha estat nominat en sis ocasions com a millor dj de l’any i millor dj resident d’Eivissa, per diferents premis nacionals de la indústria.

Jonathan Tena

Al 2007-2008 Jonathan actua com a convidat a The Zoo Project i  forma part de la plantilla d’artistes residents. Des el 2008-2017, Jonathan també és un convidat regular en un dels clubs més respectats a nivell mundial en l’escena no comercial, com és Eivissa Underground. El 2011 és Dj resident a Privilege Eivissa.

L’estiu de 2014 Jonathan és Dj oficial per a les pre-partys de Solomun i Insane de la mà de Pacha Eivissa. Entre 2012 i 2014 Jonathan obre MP12 ” records al costat dels seus socis de Flamingo Studios, la botiga de vinil que va rebre la menció a la quarta “nova millor botiga de vinil” a Europa, a través de premsa especialitzada en sector del vinil.

El treball a l’estudi és ara prioritari a les actuacions i el llançament de diversos eps i el seu propi segell discogràfic estan en camí. El primer treball en publicar-serà a principis d’estiu a través del segell “Lowertones” i tindrà el nom “Flight in Dancefloor E.p”.

Esteu atents!

ACTIVITAT

DJ SET

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008737870007

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?