Jyoti

MEDITACIÓ AMB LA KOSMOPIRÁMIDE QUÀNTICA .EINA INTEL.LIGENT POSADA A DISPOSICIÓ PER ELEVAR LA VIBRACIÓ I ACCELERAR EL PROCÉS D'EVOLUCIÓ DE L'ÉSSER HUMÀ.
Benestar,Coach,Meditació
Position
Meditació
Experience
KOSMOPIRÀMIDE QUÀNTICA - ENERGIA CONSCIENT EVOLUTIVA
Biography
Nascuda al 1966 cursa estudis universitaris com a mestra, educadora i formadora en Expressió Corporal i desenvolupa projectes i activitats de *CORPORALITAT* (COS&ÀNIMA) dins el marc Educatiu i del Benestar al llarg de 30 anys, integrant pràctiques diverses unificadores del cos, la ment i l'esperit a nivell individual i col.lectiu.
My skill
KOSMOPIRÀMIDE QUÀNTICA 98%

Tota la seva activitat gira entorn a la consciència i el record de l’essència, utilitzant el cos com a instrument generador i recuperador del Goig de Viure.

L’ENERGIA ENTRANT ÉS ACTIVADORA DE FREQÜÈNCIES I CONNECTADORA DEL NOSTRE JO INTERN, DE LA VERITABLE ESSÈNCIA. ENS ELEVA A ‘UN NIVELL SUPERIOR DE CONSCIÈNCIA QUE ÉS PROCURADOR DE «SANACIÓ FÍSICA EN TOTS ELS SEUS NIVELLS» (físic, energètic, emocional, mental i espiritual) I DEL DESPERTAR A QUI EN VERITAT SOM.

Aporta a cadascú el que requereix segons el seu moment-procés vital, sent sempre una experiència –vivència única i diferent.

ACTIVITAT

KOSMOPIRÀMIDE QUÀNTICA_ ENERGIA CONSCIENT EVOLUTIVA
Durant 15′-20 seiem en estat de repòs-silenci dins la kosmospiràmide rebent l’Energia Evolutiva Sanadora; aquesta actua aportant a cadascú el que requereix a nivell Físic i/o Espiritual (alineant, netejant, connectant, sabent…) millorant i resolent l’estat general present-futur.

Activitat present durant tot el diumenge 19 Juny (de 11h a 20h).

Leave your comment