Laberint meditatiu

laberint meditatiu
Laberint per a meditar.
Laberint meditatiu
Ioga
Position
Ioga
Experience
des de 2016
Biography
El laberint és un dels símbols més antics de la Humanitat. Aquestes formes úniques són eines per a aquietar la ment, obrir el cor i entrar en un camí espiritual.
My skill
Laberint meditatiu 100%

El laberint és un dels símbols més antics de la Humanitat.
Aquestes formes úniques són eines per a aquietar la ment, obrir el cor i entrar en un camí espiritual.
Al transitar per un laberint d’un sol sender vostè té l’oportunitat de recórrer el camí cap a el seu interior, connectar-amb si mateix, i iniciar un procés de transformació. Aquesta és una experiència espiritual que porta beneficis a nivell mental, físic i emocional.
La meditació regular condueix a aconseguir un major control dels seus pensaments, a millorar els seus nivells de concentració, i a aconseguir major eficàcia en la seva vida, entre moltes bondats. Caminar un laberint està entre les formes més simples de meditació activa, i a causa dels beneficis que aquesta pràctica meditativa ha demostrat, en els últims anys centenars d’hospitals, centres de descans, de benestar i de meditació, i fins i tot en escoles, col·legis i universitats, monuments, parcs i esglésies de moltes parts del món han instal·lat laberints permanents en les seves dependències, oberts al públic.
Per naturalesa, els laberints són contemplatius, meditatius i sanadors.
Ells han estat al nostre voltant per més de 4.000 anys, en moltes formes i dissenys, i en diferents llocs.

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?