click here to investigate freeone deliciosa morena e gostosa.

More Help watchersweb.online

LALI JASJEEV KAUR

lali bols tibetans
La RELAXACIÓ AMB BOLS TIBETANS et farà sentir molta pau i calma.
LALI JASJEEV KAUR
Meditació
Position
Ioga
Biography
A més de ser mare, s'ha format com Instructora de Kundalini Yoga, per K.R.I ( Kundalini Research Institute) i A.E.K.Y ( Associació Espanyola de Kundalini ioga), amb Kartar Singh,a L'Escola Golden Temple a Barcelona, complementant-ho amb: " Ioga a L'Educació: cos-ment-esperit "amb Dolors García Debesa, Tècniques de Meditació, Mantrateràpia, Reiki, Sanació i Relaxació amb Bols Tibetans.
My skill
Bols Tibetans 98%
Kundalini Yoga 95%

A més de ser mare, s’ha format com Instructora de Kundalini Yoga, per K.R.I ( Kundalini Research Institute) i A.E.K.Y ( Associació Espanyola de Kundalini ioga), amb Kartar Singh,a L’Escola Golden Temple a Barcelona, complementant-ho amb: ” Ioga a L’Educació:
cos-ment-esperit “amb Dolors García Debesa, Tècniques de Meditació, Mantrateràpia, Reiki, Sanació i Relaxació amb Bols Tibetans

Desenvolupa Programes i Tallers per a escoles, empreses i col.lectius amb necessitats especials de salut física, psíquica i social, per treballar punts bàsics com la motivació, l’autoestima, l’empatía i la voluntat.
Aprofundeix també amb els Bols Tibetans, fent d’ells una terapia molt sanadora i poderosa. Actualment està realitzant la Formació de Sonoteràpia amb Bols Tibetans. Realitza també Concerts meditatius grupals i teràpies particulars amb Bols Tibetans.
Crea junt amb el seu marit Diego Delgado, l’Associació FEM UNIÓ sense ànim de lucre.

ACTIVITAT

Concert Meditatiu & Relaxació amb Bols Tibetans i de Quars

Els Bols Tibetans
Són instruments de curació, relaxació, i meditació que ens ajuden a mantenir una vibració saludable en tot el nostre cos. Amb el so es poden desbloquejar tensions generades per infinitat de trastorns i problemes millorant la nostra salut. També aconseguim una harmonia i equilibri i canviar la consciència des d’un estat alterat d’ansietat i estrès cap a un estar de relaxació, induint estats de sanació.

La RELAXACIÓ AMB BOLS TIBETANS et farà sentir molta pau i calma. Podràs gaudir d’aquest BANY DE SÒ amb més instruments com Bol de Quars, Gong, Butang..etc..

fem unio associacio

Leave your comment

www.damplips.cc

Login

Contraseña perdida?