LANDART

*ULTREIA una paraula que significa "que res t'aturi", "sempre endavant" i que porto a la meva pell perquè és la meva manera de viure. * RT les meves inicials. * I el dibuix d'una au Fènix. Au que ressorgia de les seves cendres, renaixent físicament i mentalment.
LANDART
Coach,Nens
Position
Manualitats
Experience
La majoria dels meus treballs giren al voltant de la natura i la resiliència.
Biography
Treballo com a jardinera a l'Ajuntament de Barcelona, a PJBIM (Parcs i jardins de Barcelona) Des de ben petita estimo la natura, "Ella... tant sabia i generosa sempre, tan bella i acollidora". Faig senderisme, m'encanta passejar per ella, escoltar els seus sons, rebre la seva energia que m'ajuda a desconnectar de l'estrès en el qual vivim avui en dia i que em desperta els sentits. A les tardes, estudio Belles Arts a la UB, (finalitzo 4t al juliol) i sempre que els criteris dels treballs encarregats m'ho permeten, incorporo elements vegetals, o la natura com a tema, o bé la resiliència o superació (de la que la natura també és una gran mestra).
My skill
LANDART 95%

Des de fa uns anys formo part de Biotopnatura, qui em va mostrar els Banys de bosc, una activitat que recomano a tothom.
Actualment, formo part de la campanya que estem engegant «Els drets dels arbres», amb la que intentem conscienciar de la importància que aquests tenen a la nostra vida i a la del planeta. He col·laborat dissenyant els logos de la campanya seguint les indicacions de la Isabel V.

ACTIVITAT
El LAND ART és un moviment artístic que utilitza elements naturals per crear Art.
Amb aquest taller el que volem és apropar la natura als infants per mitjà de l’art i el joc.

Prepararem dos o tres possibles activitats, –per a tenir opcions segons la franja d’edat de qui s’apunti- per a que sigui adient per ells i gaudeixin plenament del taller. Crearem art a la natura fent servir branquetes, escorça, fulles, pedres… Jugarem amb els materials, les formes, les textures, i els colors.

Podran explorar la seva creativitat, a la vegada que es diverteixen i gaudeixen d’una experiència enriquidora.

L’activitat la realitzaran la Raquel Toisón i la Isabel Verdaguer, membres de Biotopnatura.

MATERIAL NECESSARI

Des de Biotopnatura portarem la major part del material vegetal –donat que és un parc natural- però cada participant recollirà un element petit de l’entorn.

RESERVA LANDART: isabel_verdaguer@biotopnatura.com

Leave your comment