Mamiaromas

Mamiaromas
Mamiaromas dona a conèixer aquests olis, com els utilitzo amb la meva família en el nostre dia a dia.
Mamiaromas
Art market
Position
Art market
Biography
Els olis essencials YoungLiving són 100x100 naturals, sense tòxics i sense adulterar. Fent petits canvis a la nostra llar a l'introduir els olis podem aconseguir una millor salut per la nostra família. Young Living va néixer el 1993 d'una petita llavor, quan Gary Young (el seu fundador) va desenvolupar la seva primera explotació de cultiu ecològic d'herbes aromàtiques i les seves primeres instal·lacions de destil·lació. En l'actualitat, Young Living ha crescut fins a convertir-se en líder mundial en olis essencials i solucions de benestar.
My skill
olis essencials 98%

Els olis essencials YoungLiving són 100×100 naturals, sense tòxics i sense adulterar. Fent petits canvis a la nostra llar a l’introduir els olis podem aconseguir una millor salut per la nostra família.

Young Living va néixer el 1993 d’una petita llavor, quan Gary Young (el seu fundador) va desenvolupar la seva primera explotació de cultiu ecològic d’herbes aromàtiques i les seves primeres instal·lacions de destil·lació. En l’actualitat, Young Living ha crescut fins a convertir-se en líder mundial en olis essencials i solucions de benestar.

Mamiaromas dona a conèixer aquests olis, com els utilitzo amb la meva família en el nostre dia a dia. També faig xerrades per introduir-los a altres llars i ajudar amb els possibles dubtes.

Em podeu trobar a Facebook o Instagram com “Mamiaromas”.

ACTIVITAT

Com a Mamiaromas presento els diferents olis i d’altres productes 100 x 100 naturals i també faig explicacions (Reunions/xerrades) de com, quan i de quina manera utilitzar-los amb els més petits i grans de casa.

Mamiaromas olis

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?