Manu de Moreno

Manu de Moreno Dj
Com a productor musical va realitzar diverses produccions de Techno.
Manu de Moreno
DJs
Position
DJ
Biography
Comença la seva activitat com a DJ al voltant de l'any 1989 amb tendències industrials i de techno pop dels 80, amb influències de Depeche Mode, Joy Division, Boytronic, Sisters of Merci, New Order, Alphaville, Information society, Front 242, Dona Summer, etc. com DJ resindent durant tota la decada dels 90' ha actuat en sales de Barcelona com el The Base, Universal, Dos punts, Mackintosh i com a Guest DJ ha actuat en sales i clubs com l'Skylab, Cel de Barcelona, Cel de Sant Boi, etc.
My skill
Dj 98%

Comença la seva activitat com a DJ al voltant de l’any 1989 amb tendències industrials i de techno pop dels 80, amb influències de Depeche Mode, Joy Division, Boytronic, Sisters of Merci, New Order, Alphaville, Information society, Front 242, Dona Summer, etc. com DJ resindent durant tota la decada dels 90′ ha actuat en sales de Barcelona com el The Base, Universal, Dos punts, Mackintosh i com a Guest DJ ha actuat en sales i clubs com l’Skylab, Cel de Barcelona, Cel de Sant Boi, etc.

Com a productor musical va realitzar diverses produccions de Techno Joselete industrial entre les quals es poden trobar el K-E.P. – In tesion, Black Vinil – Mayday i el Balck Vinil – Camone.

ACTIVITAT

Sessió Techno pop dels 80′ 90′ guitars and basses.

Manu de Moreno

Leave your comment