NAAN

NAAN Hang
A part del djing, Naan interpreta també concerts de Hang.
DJs
Position
DJ
Biography
Naan és un músic amb seu a Londres; va començar a fer música com a percussionista a l'edat de 13 anys, estudiant diversos tipus de ritmes tribals i sagrats d'antigues parts del món. Tot va canviar una vegada que va descobrir trobades psicodèliques, una forma d'expandir la consciència col·lectiva a través dels rituals tribals i la re-generació de la música.
My skill
Dj 95%
Hang 98%

Naan és un músic amb seu a Londres; va començar a fer música com a percussionista a l’edat de 13 anys, estudiant diversos tipus de ritmes tribals i sagrats d’antigues parts del món. Tot va canviar una vegada que va descobrir trobades psicodèliques, una forma d’expandir la consciència col·lectiva a través dels rituals tribals i la re-generació de la música. Així que Naan va començar a contribuir a l’escena amb les seves barreges i amb les seves pròpies creacions musicals. Des d’aleshores participa en la reproducció de música, sigui des de instrumentals o des de dj-decks, actuant arreu del món des de chillout fins psytrance, des d’auto produccions fins a exposicions de banda en directe. El seu estil barreja ritmes tribals i melodies orgàniques, instruments ètnics i sintetitzadors d’avantguarda. Un viatge a través de l’antiga Tribal midtempo del futur … i del cor!

A part del djing, Naan interpreta també concerts de Hang.

Barrejant les seves habilitats en diferents combinacions, Naan realitza diversos tipus d’espectacles, molt efectius també per obrir o tancar la pista de ball.

Naan ha estat actuant en diversos festivitats psicodèlics internacionals, com MODEM, Shankra Festival, Own Spirit Festival, Blackmoon, Sonica, and Atman Festival a Sri Lanka, però també en molts altres festivals i esdeveniments a tot el Regne Unit, Itàlia, Espanya, Índia, etc. …

 

www.shantiplanti.com/djs/naan/

ACTIVITAT

CHILL OUT DJ SET al costat de matiquechua.
Eventulment podria fer un mini concert de 30 min / 45 min amb el meu hang.

NAAN Dj

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?