NaturaFit

NaturaFit
La nostra concepció de la salut passa per una visió holística, integrativa, de prevenció i basada en evidència científica.
NaturaFit
Art market,Bany de Bosc,Coach,Entrenament a la Natura,Meditació,Nens
Position
Entrenament a la natura
Biography
La meva passió per la natura i l'esport va fer que un dia em decidís a canviar el gimnàs per la natura, les màquines pels arbres i les peses per les roques. És així com va néixer NATURAFIT.
My skill
Entrenament a la Natura 97%
Bany de Bosc 98%
Coach 95%

La meva passió per la natura i l’esport va fer que un dia em decidís a canviar el gimnàs per la natura, les màquines pels arbres i les peses per les roques. És així com va néixer NATURAFIT.

NATURAFIT té per objectiu ajudar a millorar la salut a través de:

1. L’entrenament, el moviment i el contacte amb la natura.

2. La difusió i transmissió de coneixement relacionat amb la salut i el benestar (a través de xerrades, tallers, xerrades, retirs, web…).

La nostra concepció de la salut passa per una visió holística, integrativa, de prevenció i basada en evidència científica. Volem proporcionar eines pràctiques per guanyar salut, benestar i felicitat.

Volem que les persones s’empoderin de la seva salut!

www.naturafit.cat

 

ACTIVITAT

ENTRENAMENT A LA NATURA + TALLER DE MOVIMENT I JOCS:

Activitat en la que ens mourem i jugarem en un entorn privilegiat envoltats de natura. Adaptat a qualsevol nivell de condició física, i obert a nens i nenes a partir de 6 anys. A NATURAFIT no tenim gimnàs ni màquines. El nostre gimnàs és la natura. To​quem la terra, l’herba, l’aigua, els arbres… I entrenem basant-nos en els moviments que ens van permetre sobreviure com espècie al llarg de l’evolució humana, i pels quals estem dissenyats: salt​em, carreg​uem, ens pen​gem, rept​em…

Bany de bosc i meditació a la natura

Un bany de bosc (o shinrin yoku) consisteix simplement en estar a la natura i connectar amb ella a través dels 5 sentits. A l’inici de l’activitat farem una petita explicació de què és el bany de bosc, els seus orígens i els beneficis per la salut que s’han demostrat àmpliament a nivell científic. Després posarem en pràctica i descobrirem com podem aprofitar al màxim el poder curatiu i terapèutic del bosc. Per últim, farem una meditació envoltats de natura, potenciant la connexió amb nosaltres mateixos i l’entorn.

XERRADA:

“LA SALUT A LES TEVES MANS: 7 CLAUS PER GUANYAR SALUT I BENESTAR”:

Xerrada-Taller que té per objectiu explicar què és la salut, què està a les nostres mans i què no. Explicarem les 7 forces generadores de salut claus per guanyar salut i benestar, i proporcionarem eines pràctiques per tenir una vida més saludable. Finalitzarem la xerrada-taller amb un exercici de coach personal per fer-te conscient i valorar el teu estat global de salut. Els continguts de la xerrada estan basats en evidència científica i en un model de salut holístic i integratiu.

Entrenament Natura
Bany de Bosc NaturaFit

ART MARKET

A més, s’utilitzarà la carpa compartida amb RECONNECTA per promocionar també les activitats i serveis ofereix NATURAFIT: entrenaments a la natura, tallers de moviment i joc, banys de bosc, tallers, xerrades, retirs, etc.

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?