nostrum

nostrum
A NOSTRUM VENEM MOLT MÉS QUE MENJAR.
nostrum
Nutricio
Position
Nutricio
Biography
Actualment Nostrum compta amb més de 100 botigues-restaurants a tot el país. Es troben molt ben ubicades, en zones molt diferents però tenen en comú les seves carrers emblemàtics i concorreguts. Totes elles tenen dues zones a diferenciar: la botiga, a l'entrada del local, on el client compra el nostre producte que es troba exposat en unes grans vitrines; i la zona de degustació al fons, amb taules, cadires i espais amplis, en el cas que el client prefereixi consumir in situ.
My skill
Menjar casolà 98%

Actualment Nostrum compta amb més de 100 botigues-restaurants a tot el país.

Es troben molt ben ubicades, en zones molt diferents però tenen en comú les seves carrers emblemàtics i concorreguts.

Totes elles tenen dues zones a diferenciar: la botiga, a l’entrada del local, on el client compra el nostre producte que es troba exposat en unes grans vitrines; i la zona de degustació al fons, amb taules, cadires i espais amplis, en el cas que el client prefereixi consumir in situ.

El primer establiment, situat al carrer Llúria de Barcelona, ​​va ser inaugurat el juny de 1999. Manté intacta l’arrel i els principis del nostre projecte fins al dia d’avui, patents en els últims locals.

L’èxit dels nostres restaurants és a causa del resultat d’un bon treball.

El nostre client troba a Nostrum molts aspectes diferencials amb altres locals que fan que sigui un client habitual i que se senti com a casa.

A NOSTRUM VENEM MOLT MÉS QUE MENJAR:
Venem qualitat, productes casolans 100% naturals i equilibrats.
Venem productes adaptats a la butxaca de qualsevol client.
Venem temps. Tot el temps que el client guanya venint a Nostrum el pot gaudir en altres activitats d’oci.
Venem varietat. El nostre consumidor troba una gran varietat de plats, més de 100 plats per escollir. A més, són perfectes per a tots els gustos.

www.nostrum.eu/es

nostrum Vilafranca

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?