NURIA SCARP

Nuria Scarp DJ Set
El seu caràcter es reflecteix en el seu estil musical, sent el Techno, Deep House i Tech House el que la defineix, Núria Scarp és una dona carismàtica, que allà per on passa, deixa constància de la seva tècnica i bon gust pels ritmes electrònics.
NURIA SCARP
DJs
Position
Djs
Biography
Scarp va néixer a Sitges l'octubre de 1986, és en la seva localitat natal, on comença a forjar la seva figura com a discjòquei sobre l'any 2009, actuant en les principals discoteques de la ciutat comtal irrompent amb força en l’escena electrònica.

Scarp va néixer a Sitges l’octubre de 1986, és en la seva localitat natal, on comença a forjar la seva figura com a discjòquei sobre l’any 2009, actuant en les principals discoteques de la ciutat comtal irrompent amb força en l’escena electrònica.

Anys més tard, com a fruit del seu treball i perseverança que implica ser dj, comença a participar i col·laborar en diferents programes i emissores de ràdio, entre les quals destaquen Màxima FM, Eivissa Live Ràdio, Goldanceradio, Eivissa Sonica i creant el seu propi programa Mediterranean Sound, emès en diferents emissores del país. El 2013 va començar al món de la producció, tenint a dia d’avui més de 5 ep per diferents discogràfiques, com Nopreset Records, Deep Passion, Assolellat Recordings, We Love House Recordings, Waldliebie Familien, entre altres, i en aquest 2018 té previst treure 7 ep en diferents discogràfiques internacionals.

Després d’un intens 2017 i bon començament del 2018 ha recorregut països com Veneçuela, Algèria, Tunísia, França, Anglaterra, Slovakia, Marroc, Perú, Sèrbia, Àustria, Xipre, Estocolm i Alemanya, Qatar amb enorme èxit, compartint escenari amb 2manydjs, Sven Väth, Cristian Varela, Yelle, Boy George, John Jacobsen i Apollonia, entre d’altres. Actualment és resident al Beach Club de Le Meridien Ra, Hotel MiM Sitges i en Circuit Festival de Matinée Group, festival internacional que es celebra anualment a Barcelona i que recorre tots continents amb els seus pre-parties i ha estat resident a Sweet Pacha Sitges – des de 2013 – Em Sitges Terramar i Mondrian Doha de la cadena SBE.

A la fi del 2016 el seu treball es va veure recompensat en estar nominada com a millor artista femenina en els Vicious Awards (Premis Nacionals de la Música Electrònica), premis on el 2015 va participar amb la seva actuació a la festa oficial.

El seu caràcter es reflecteix en el seu estil musical, sent el Techno, Deep House i Tech House el que la defineix, Núria Scarp és una dona carismàtica, que allà per on passa, deixa constància de la seva tècnica i bon gust pels ritmes electrònics.

ACTIVITAT:

DJ SET

www.nuriascarp.com

www.instagram.com/nuriascarp/?hl=es

https://twitter.com/nuriascarp?lang=es

https://es-es.facebook.com/nuriascarpdj/?ref=stream

Nuria Scarp DJ

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?