Oxizen

Així que "Kirtan - El Cant Medicina" és cantar amb el cor.
Coach,Meditació,Música
Position
Musica
Biography
La música que ens oferirà el Set de David Leyton ve promogut per seu especial interès en la cosmologia ancestral xamànica i la fusió amb la música Electrònica.
My skill
Set Electro-Shamanic 95%
Kirtan 98%

David Oxizen en els seus inicis en el món de la música, va ser reconegut com un gran DeeJay i Productor, creador del seu propi segell discogràfic Districte Records. Van ser 21 anys de treball en el món de la música electrònica, i més 100 discos editats i infinitat de sets en el territori nacional i internacional. Però després de passar per la seva primera experiència amb la medicina ancestral Ayahuasca en 2010, va decidir donar un gir a la seva vida reinventant en tots els sentits i enfocar tota la seva experiència en la musicoteràpia, els Cants Sagrats del Món i el so com a vehicle en rituals amb medicines ancestrals, creant músiques per viatjar, meditar i guiar les persones interiorment a connectar amb el seu cor.

A més a hores d’ara també es dedica a crear instruments artesans com l’arpa Africana (ngoni), Lira Mitològica Grega i Tambor xamànic.

https://www.facebook.com/luthierDavidLeyton/

https://www.facebook.com/oxizenmusicas/

https://www.youtube.com/channel/UCb9aiDQXg60uPYyCsJfLrSQ

https://soundcloud.com/oxizen

David_Oxizen a Instagram

ACTIVITAT

SET ELECTRO-Xamànic by DJ DAVID Leyton (OxiZen)

La música que ens oferirà el Set de David Leyton ve promogut per seu especial interès en la cosmologia ancestral xamànica i la fusió amb la música Electrònica. Productor musical i Dj des de principi de la dècada de els 90. El seu procés evolutiu l’ha portat a crear ritmes que provenen de totes les músiques del món fusionant amb els ritmes més actuals. Els seus Sets exploren l’esdevenir de la consciència i l’espiritualitat, i com tot això es connecta amb la música.

Kirtan – EL CANT MEDICINA amb DAVID i EVA (OxiZen)

Kirtan és una pràctica ancestral en la qual a través de la música i els mantres, podem arribar a un profund estat de meditació.

Les paraules d’aquests cants medicina ens porten cap a dins, i mentre ens lliurem a l’experiència, l’experiència ens transforma. Aquests cants ancestrals no tenen altre significat que l’experiència que obtenim en fer-los. No es tracta de buscar arribar a res, per que tu, ja ets el que estàs buscant.

Simplement es tracta de fer-ho i experimentar-ho.

Només has de seure i cantar …

Sense expectatives, sense judici, sense metes, sense fi.

Així que “Kirtan – El Cant Medicina” és cantar amb el cor.

És el ioga de la vibració i de l’amor.

Ens ajuntem en cercle per invocar al gran mestre sanador que tots i totes portem a dins, perquè a través de la veu i la música transcendim tot allò que ja no ens deixa ser, ni avançar en les nostres vides.

Tot això serà guiat i acompanyat per: David i Eva (OxiZen).

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?