Pedro Blazquez

pedro blazquez radio
Pedro és un dels djs amb més trajectòria dins de la música electrònica.
Pedro Blazquez
DJs
Position
Dj
Experience
des de 1988
Biography
Pedro Blázquez és periodista musical i DJ, amb una sòlida carrera que li ha permès assistir des de la primera fila, des de fa més de 30 anys, a l'evolució de la música de ball i l'electrònica.
My skill
Música electrónica 91%
Radio 93%
Chill out 95%
DJ 88%

Pedro Blázquez és periodista musical i DJ, amb una sòlida carrera que li ha permès assistir en primera fila, en més de 30 anys de professió, a l’evolució de la música de ball i l’electrònica. Part d’aquest treball ho va plasmar en el llibre “Yo DJ. Como triunfar con la música de otros” (Planeta/Merak Media).

Com a DJ ha actuat davant els públics més diversos, en festivals (SónarGroove Parade, …) i en clubs (Universal, Verdi, OzonoPachá Menorca, Cova d’en Xoroi, …)

La seva faceta com a periodista l’ha exercit principalment en mitjans escrits i radiofònics (Radio Minuto, Cadena SER) i des de finals dels anys 90 ha desenvolupat diversos projectes musicals a RTVE (Radiofreqüències – Ràdio 4 / Aún no me he repuesto de la última noche que pase contigo – Radio 3), on continua actualment, al costat d’Isabel Díaz, amb l’espai Guía Electrónica de Bolsillo (Radio5).

El seu projecte més personal es diu Blograma.fm

https://blograma.fm/

https://www.facebook.com/aunderepuesto

blograma fm

ACTIVITAT

En una època en què el so dels sintetitzadors dels anys 80 torna a les bandes sonores de cinema, de sèries, a la música Pop, a l’Electrònica, al Rock … Pedro Blázquez fa un salt en el temps i recupera alguns dels temes que punxava en les primeres hores de les seves sessions d’aquella etapa: els seus inicis com a DJ i l’afegeix una selecció de EmoTech House instrumental.

Temes “per abans d’obrir pista” inclou a artistes com The Alan Parsons ProjectAndreas VollenweiderMazeWar, Eric B & Rakim o fins i tot Commodores o The GAP Band …

Però això és només un aperitiu de desinformació conscient i manipuladora.

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?