Pedro Zarco

Pedro Zarco - Helios
El Chi Kung o Qi Gong és una teràpia medicinal d'origen xinès.
Pedro Zarco
Chi Kung,Ioga
Position
Ioga
Experience
des de 1999
Biography
Pere Zarco, em vaig iniciar en el primer i segon nivell de Reiki el 1999 de la mà de Vicente Latre. Vaig seguir practicant i estudiant fins que entre 2009 i 2010 vaig tornar a cursar de nou des del primer nivell fins al mestratge de Reiki Tradicional Japonès, Tibetà, Karuna i Reiki Combat.
My skill
Rainbow Reiki 95%
El Cos de Llum 98%
Chi Kung 97%

Pere Zarco, em vaig iniciar en el primer i segon nivell de Reiki el 1999 de la mà de Vicente Latre.
Vaig seguir practicant i estudiant fins que entre 2009 i 2010 vaig tornar a cursar de nou des del primer nivell fins al mestratge de Reiki Tradicional Japonès, Tibetà, Karuna i Reiki Combat amb Víctor Fernández de la Federació Europea de Reiki, així com a monitor de Chi-Kung i Tai-Chi a Ismet Institut Superior de Medicines Tradicionals a Barcelona.
Al maig del 2010 realitzi el meu primer curs dins de la tècnica de Rainbow Reiki i El Cos de Llum amb Walther Lübeck, seguint amb: RR 1r, RR 2n dues vegades cada un, Practitioner I i II, AMH (Advnced Metaphysical Healing), CEK (Cartes Energètiques dels Chacras), i els Símbols Reiki, amb els mestres, Walter Lübeck, Mark HosakThomas MüllerIngo SchröderKarsten GerlofSussane Hildebrand.
He rebut ensenyaments Budistes per S.S. Dalai Lama (any 2000) i pels més alts Lamas de la tradició Budista Sakya, l’any 2007 rebut la transmissió del Lamdré, són els ensenyaments més alts de la tradició Sakya, a Anglaterra per S. S. Sakya Trizin, viatjant dues vegades a Índia i Nepal, en un viatge de peregrinació (2001) per seguir aprofundint en els ensenyaments Budistes i participant en el Sakya Monlam (2004).

helios centre de ioga castelldefels

ACTIVITAT

CHI KUNG

El Chi Kung o Qi Gong és una teràpia medicinal d’origen xinès basada en el control de la respiració. Ajuda a eliminar les tensions i l’estrès, sent un autèntic cabal de pau que aporta salut i vitalitat. La pràctica habitual de txi-kung reporta nombrosos avantatges al nostre organisme. La base dels beneficis del txi-kung es troba,sobretot, en el fet que controlem la nostra respiració, realitzant-la d’una manera conscient. Quan respirem millor, ens oxigenem de forma adequada, activem la circulació sanguínia i, a més, aconseguim que el nostre cos i la nostra ment estiguin relaxats i en equilibri.

Chi Kung

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?