Pilab

Pilab peluqueria natural
Cosmètica natural capil·lar
Art market
Position
Art market
Email
pilabcosmetics@gmail.com
Biography
Em dic Daniela Pantano i vaig començar a treballar com perruquera amb només 14 anys a Itàlia. Dia rere dia treballi al costat d'un professor acadèmic en el seu saló, acompanyant en els seus congressos, formacions i passarel·les.
My skill
Perruqueria natural 98%
Cosmètica natural 95%

Biografia Pilab Estilista

Vaig començar a treballar en el món de la perruqueria amb només 14 anys a Milà. Als 17 vaig començar a formar-me dia rere dia al costat d’un professor acadèmic treballant amb ell i acompanyant-lo en els seus congressos, formacions, col·leccions i passarel·les. L’últim any a Itàlia pentinant a Cortina D ‘Ampezzo als Vips. Després l’arribada a Barcelona centre en Salva G un Saló d’Estilisme. El 2011 vaig obrir el meu saló al carrer Ciutat (el Col·lectiu Saló) al costat de 3 persones bellíssimes. Fins a la gran caiguda que em va fer obrir noves portes cap al descobriment de la Cosmètica natural.

Biografia Pilab Cosmetics
Pilab neix d’una necessitat personal i del mercat en el sector de perruqueria, de poder treballar el cuir cabellut amb productes naturals / medicinals, però al mateix temps sense deixar d’aconseguir en el cabell un pentinat especial, brillantor, fixació, amb una estètica moderna i saludable, evitant derivats del petroli i químics. Després 17 anys d’experiència en Salons de perruqueria d’alt nivell i en el propi saló al centre de Barcelona durant 3 anys, la passió cap als productes capil·lars m’ha portat a començar estudis de cosmètica natural i aprendre la seva elaboració. S’utilitzen plantes ecològiques conreades i recol·lectades per nosaltres, matèries primeres de km 0 i olis vegetals.

ACTIVITAT
Servei de perruqueria com pentinat i tall
Venda cosmètica natural

Pilab peluqueria natural
pilab

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?