Projecte Miller

Projecte Miller Logo
Meditació guiada per a descobrir l'art d'aquesta pràctica. Senzilla i a l'abast de tothom.
Projecte Miller
Art market,Meditació
Position
Meditació
Biography
Mestra i Terapeuta de Reiki. Des de 2013, a partir del meu creixement personal, descobreixo el poder que té i decideixo ajudar a qui ho necessiti en el seu camí cap a l'evolució i al creixement, espiritual, personal i energètic, utilitzant totes les eines que he anat aprenent.
My skill
Meditació 97%
Minerals i Encens 95%

Mestra i Terapeuta de Reiki. Des de 2013, a partir del meu creixement personal, descobreixo el poder que té i decideixo ajudar a qui ho necessiti en el seu camí cap a l’evolució i al creixement, espiritual, personal i energètic, utilitzant totes les eines que he anat aprenent. També s’apliquen les teràpies a animals, ja que són una part molt important de la meva vida i de la meva evolució tant personal com energètica.

El que busco amb les teràpies amb animals és conscienciar a la persona del que té a casa, del potencial i benefici que pot obtenir en conviure amb un animal i trobar un equilibri emocional i energètic per l’animal que beneficiarà a la persona i a tot al nucli.

ACTIVITAT

Meditació guiada

Meditació guiada per a descobrir l’art d’aquesta pràctica. Senzilla i a l’abast de tothom. Breu explicació del que es realitzarà i els beneficis de la meditació i posteriorment una meditació guiada per a gaudir i aprendre a desconnectar i a connectar amb la nostra respiració i ser conscients de nosaltres mateixos.

Art Market

Estant amb informació de totes les teràpies disponibles i venda de minerals des de bijuteria, fins a minerals polits, naturals, puntes, esferes, porta espelmes, geodes….. I també encens.

Projecte Miller meditació
Encens

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?