Red de Crecimiento Integral1

Red de Crecimiento Integral
Red de Crecimiento Integral es un plataforma constituida por un grupo de especialistas en diversos campos, que ofrecen su experiencia a buscadores de nuevas formas de Empoderamiento.
Red de Crecimiento Integral1
Coach
Position
Coach
Biography
Practicant de meditació en la tradició budista, viu l'experiència de la meditació en la vida diària des de fa més de 5 anys. Formada en psicologia contemplativa i acció contemplativa per la facultat upaya (Alemanya) i en psicoteràpia Gestalt. És promotora i responsable de comunicació en Economia Humana.
My skill
Mindfulness Communication 98%

Maribel Guzmán Sandoval
Practicant de meditació en la tradició budista, viu l’experiència de la meditació en la vida diària des de fa més de 5 anys.
Formada en psicologia contemplativa i acció contemplativa per la facultat upaya (Alemanya) i en psicoteràpia Gestalt.
És promotora i responsable de comunicació en Economia Humana.

Facebook/Instagram: @reddecrecimientointegral

ACTIVITAT

Taller de Mindfulness Communication “Cos – Paraula – Ment”

La vida moderna ens imposa un ritme de vida frenètic. Ens passem el dia accelerats, desconnectats de la nostra experiència, abastant múltiples tasques i en pilot automàtic. El que es tradueix en confusió, desconnexió, manca de sentit, sofriment i malaltia.

Aquesta activiad proposa una trobada per descobrir antigues pràctiques adaptades a la realitat d’avui, que ens ajuden a aquietar la ment i tornar a connectar amb la nostra veritable essència

Maribel Guzmán Sandoval

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?