SomRius

Río Abierto una tècnica originària d'Uruguai que combina dansa amb moviment energètic, i combina tècniques de moviment expressiu, plàstiques, massatge o veu.
SomRius
Dansa,Río Abierto
Position
Rio Abierto
Biography
Després de seguir diferents camins entre la psicoteràpia i l'espiritualitat, la Noemí i jo ens trobem i des del primer moment ens entenem i ens complementem. Ella aporta la plàstica corporal, l'espontaneïtat i la nutrició del contacte. Jo aporto la sensualitat, la veu i la tècnica gestàltica.
My skill
Río Abierto 98%

Després de seguir diferents camins entre la psicoteràpia i l’espiritualitat, la Noemí i jo ens trobem i des del primer moment ens entenem i ens complementem. Ella aporta la plàstica corporal, l’espontaneïtat i la nutrició del contacte. Jo aporto la sensualitat, la veu i la tècnica gestàltica.

Juntes, oferim un espai d’autoconeixement, de llibertat i de creació, que és l’única manera de sentir que tens un lloc en el món.

Río Abierto

ACTIVITAT

MOVIMENT ARMÒNIC SISTEMA RÍO ABIERTO

Sessió d’una hora i mitja de moviment harmònic sistema Río Abierto.

Río Abierto una tècnica originària d’Uruguai que combina dansa amb moviment energètic, i combina tècniques de moviment expressiu, plàstiques, massatge o veu. A través del moviment del cos desbloquegem nusos en forma d’emocions retingudes, records, creences limitats…

El cos es converteix així en la porta d’entrada a l’autoconeixement i a l’alliberament, que és el pas previ a gaudir de la vida com el regal que és.

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?