Sonrisas de Bombay

Sonrisas de Bombay promou l'accés a l'educació i la salut, així com el desenvolupament socioeconòmic, incloent campanyes de sensibilització per denunciar la negació dels drets humans i l'exclusió social soferta per milions de ciutadans de Bombai.
Sonrisas de Bombay
Art market,Coach,Ioga,Nens
Position
Art Market
Biography
Sonrisas de Bombay és una organització sense ànim de lucre (ONG) que centra la seva acció conjunta amb les comunitats dels slums de Bombai en la lluita pacífica contra la pobresa.
My skill
ONG 98%

Sonrisas de Bombay és una organització sense ànim de lucre (ONG) que centra la seva acció conjunta amb les comunitats dels slums de Bombai en la lluita pacífica contra la pobresa. L’organització, fundada el 2005 pel periodista i escriptor Jaume Sanllorente, persegueix generar una transformació social a través de l’autosuficiència i l’accés a la igualtat de drets i oportunitats.

Sonrisas de Bombay promou l’accés a l’educació i la salut, així com el desenvolupament socioeconòmic, incloent campanyes de sensibilització per denunciar la negació dels drets humans i l’exclusió social soferta per milions de ciutadans de Bombai. Treballem amb les comunitats més desfavorides de la metròpoli índia, en un marc cooperatiu de desenvolupament urbà per donar forma a una nova realitat de justícia social. Fins ara, més de 8.000 persones han estat beneficiàries d’aquest projecte compartit.

Alfonso treballa a Sonrisas de Bombay des de fa tres anys, prèviament va treballar durant cinc anys en una altra organització no lucrativa amb els seus projectes de desenvolupament a l’Índia, de manera que acumula ja una extensa experiència de treball i coneixement sobre aquest país (sobretot a la gran ciutat de Bombai, on els projectes de Sonrisas de Bombay tenen lloc). Aquest coneixement li serveix per desenvolupar la seva tasca de màrqueting aconseguint acords amb empreses per captar fons i poder seguir desenvolupant els seus projectes allà.

www.sonrisasdebombay.org

ACTIVITAT

Xerrada

Xerrada sobre el treball que desenvolupa Sonrisas de Bombay als barris de barraques (slums) de la gran urbs de Bombai, una de les ciutats que més extremes desigualtats presenta, capital econòmica del segon país més poblat del planeta, l’Índia, amb una indústria pionera a alguns sectors, luxosos centres comercials i els habitatges més cars del món, però on més de la meitat dels seus habitants viuen amuntegats en barraques de xapa i uralita, i on els Drets Humans brillen per la seva absència. Parlarem sobre l’Índia, la seva cultura, la seva varietat religiosa, els seus mil i un colors i olors, el paper de la dona, la seva demografia creixent, i també sobre la seva pobresa extrema, les seves injustícies, els seus reptes i el futur que li espera a un país que desperta amors i odis per igual.

ART MARKET

Venda de productes i marxandatge de la Fundació Sonrisas de Bombay, així com donar informació a tothom que la vulgui.

IOGA en FAMILIA

Em dic María José Martín i col·laboro amb Sonrisas de Bombay.

Sóc: Dietista, Professora de HATHA IOGA, Professora de IOGA PER NENS, Màster en TERÀPIA AYURVEDA

IOGA en FAMILIA ens convida a connectar amb el nostre cos, la nostra respiració i a obrir el nostre cor. Practiquem asanes, fem jocs i compartim la nostra llum amb els altres.

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?