Susana Mora

Susana Mora Leiva
Coach, Biokinesióloga Global i Terapeuta Holística
Susana Mora
Coach
Position
Coach
Biography
El meu nom és Susana Mora Leiva, Biokinesióloga Global i Terapeuta Holística. Em dedico a acompanyar i guiar les en el procés d'alliberament de bloquejos o bé desequilibris psíquics, físics i emocionals. Perquè puguin transformar les seves vides aconseguint el que es proposen i així viure més plenament sense condicions.
My skill
Coach 97%

El meu nom és Susana Mora Leiva, Biokinesióloga Global i Terapeuta Holística. Em dedico a acompanyar i guiar les en el procés d’alliberament de bloquejos o bé desequilibris psíquics, físics i emocionals. Perquè puguin transformar les seves vides aconseguint el que es proposen i així viure més plenament sense condicions.

ACTIVITAT

COACH

Fluir

Allibera’t de l’esforç i deixa que la vida t’impulsi cap al teu propòsit La vida és transformació, canvi i evolució, en condicions naturals el procés d’expansió constant es perpetua. A la natura hi ha un ordre on res està fora de lloc, tot té un sentit per a la vida, cada acció serveix donant lloc a una altra, i així infinitament. Les lleis naturals romanen indestructibles actuant sobre tots els éssers vius sense excepció, generant abundància contínuament, generant vida. És una dansa perfecta, un impuls de vida que dota cada ésser viu de la informació necessària per evolucionar i créixer, amb una existència plena experiències perfectes d’acord amb el que és.

Dins d’aquest context de perfecció, els éssers humans vivim situacions que ens semblen imperfectes, no adequades a nosaltres i que, en no comprendre, ens causen dolor i confusió. Intentem solucionar, crear, modificar, transformar tot el que ens sembla desequilibrat per posar-nos en concordança amb aquest equilibri, aquesta abundància natural que “sabem” que existeix. Però les nostres vides, de vegades, semblen estar estancades en experiències no desitjades, símptomes físics que ens semblen estar traient la vida i pot ser que sentim que “la vida ens va en contra”. I així, la nostra vida es converteix en un esforç constant, on tan sols podem sobre-viure al que ens passa i capejar els esdeveniments per a poder sortir d’ells de forma digna.

Ens esforcem a evolucionar, créixer, curar i transformar la nostra vida. Semblem ser aliens a aquestes magistrals lleis naturals que generen de forma perfecta equilibri i inunden de vida el cosmos. Però … pot ser que no sigui així, pot ser que només les estiguem ignorant i decidint no veure tal perfecció en les nostres vides … Potser en no voler veure-estiguem allunyant-la de nosaltres, entrant en desequilibri amb elles i per tant estancant.

Potser la vida ens està donant tot el que necessitem viure aquesta dansa perfecta i no ens adonem d’això.

Potser només hem de re-conèixer qui som i confiar perquè és de la trans-formació.

Cada un de nosaltres tenim un infinit potencial de vida, som part de la perfecció que hi ha a tot ¿i llavors … per què no experimentar-la en el nostre dia a dia?

Fluir

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?