Susana Mora

Susana Mora Leiva
Coach, Biokinesióloga Global i Terapeuta Holística
Susana Mora
Coach
Position
Coach
Biography
El meu nom és Susana Mora Leiva, Biokinesióloga Global i Terapeuta Holística. Em dedico a acompanyar i guiar les en el procés d'alliberament de bloquejos o bé desequilibris psíquics, físics i emocionals. Perquè puguin transformar les seves vides aconseguint el que es proposen i així viure més plenament sense condicions.
My skill
Coach 97%

El meu nom és Susana Mora Leiva, Biokinesióloga Global i Terapeuta Holística. Em dedico a acompanyar i guiar les en el procés d’alliberament de bloquejos o bé desequilibris psíquics, físics i emocionals. Perquè puguin transformar les seves vides aconseguint el que es proposen i així viure més plenament sense condicions.

ACTIVITAT

COACH

Conferència on s’exposarà i mirarem el procés que hi ha “entre el que som i el que volem ser” i que ens pot ajudar a aconseguir els canvis necessaris per trobar l’equilibri i l’estabilitat en el nostre interior i per tant en cada decisió que prenem, encaminant sense esforç cap als nostres propòsits més desitjats.

Cada un de nosaltres tenim un infinit potencial de vida, som part de la perfecció que hi ha a tot ¿i llavors … per què no experimentar-la en el nostre dia a dia?

El que vull ser

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?