Red de Crecimiento Integral2

Tantra para la Conexión
Economía Humana + Mundo con Alma + Red de Crecimiento Integral
Red de Crecimiento Integral2
Art market
Position
Art market
Biography
Una plataforma constituïda per un grup d'especialistes en diversos camps, que ofereixen la seva experiència a cercadors de noves formes de Empoderament. Cada un de nosaltres té una trajectòria vital que ens ha portat a desenvolupar diferents propostes d'autoaplicació amb les que hem pogut obtenir grans resultats.
My skill
Joieria artesanal 97%

RED DE CRECIMIENTO INTEGRAL

Una plataforma constituïda per un grup d’especialistes en diversos camps, que ofereixen la seva experiència a cercadors de noves formes de Empoderament. Cada un de nosaltres té una trajectòria vital que ens ha portat a desenvolupar diferents propostes d’autoaplicació amb les que hem pogut obtenir grans resultats. La Transformació que hem experimentat pretén ser compartida mitjançant els esdeveniments que oferim.Creiem que una Xarxa de Creixement Integral és una alternativa apropiada per als temps de Reconnexió que afronta l’Ésser Humà.

Facebook/Instagram: @reddecrecimientointegral

 

MUNDO CON ALMA
Un món màgic de detalls amb estil i sensibilitat, el seu significat espiritual és el que els fa diferents.
“La màgia aquesta on la busques”

https://conalma.bigcartel.com/
https://www.facebook.com/mundoconalma

 

ECONOMIA HUMANA

Creiem profundament en l’ésser humà. En el poder de les persones per transformar el món. Per això, hem decidit construir una economia en positiu, al servei de la vida i orientada al bé comú.

No estem sols!

Som moltes les persones que, al llarg i ample del planeta, liderem negocis, organitzacions i propostes innovadores que transformen el món en positiu.

Economia Humana és una plataforma d’articulació i co-creació per optimitzar tot aquest potencial generant un moviment transidentitario, global i sinèrgic.

economiahumana.org

ACTIVITAT

Informació
Venda de joieria artesanal.

Tantra para la Conexión
Mundo con Alma

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?