Terra Nostra

erra Nostra: Elaborats vegetals naturals de primera qualitat per a paladars sensibles i exigents.
Terra Nostra
Art market,Restauració
Position
Restauracio
Biography
Terra Nostra neix com a resultat de la recerca d'un producte vegà natural, sa i saborós que permeti elaborar plats principals complets evitant ingredients no desitjables, els conservants, els colorants artificials o els al·lèrgens.
My skill
Hamburguesa vegana 98%
Falafel 99%

Terra Nostra neix com a resultat de la recerca d’un producte vegà natural, sa i saborós que permeti elaborar plats principals complets evitant ingredients no desitjables, els conservants, els colorants artificials o els al·lèrgens.

Després de mesos de proves hem sortit al mercat aquest passat mes de gener amb tres productes: l’Hamburguesa Vegetal, l’Hamburguesa de Carn Vegetal i el Falafel.

Fetes amb una base de cigrons i mongetes, les hamburgueses són els productes més destacats i versàtils de la nostra gamma. Així, disposem de dues varietats de producte, amb cromatismes ben diferenciats:

Una hamburguesa vegetal amb espinacs, que li confereixen un to verd al conjunt i un gust definit i apetitós.

– I una hamburguesa vegetal amb remolatxa, el to vermellós ens permet apodarla “hamburguesa de carn vegetal”, ja que resulta estèticament molt semblant a la feta a partir de carn de boví, sense que contingui traça alguna de la mateixa.

També vam elaborar el famós Falàfel, recepta tradicional àrab desenvolupada a partir de cigrons i espècies, que adaptem fins a aconseguir un producte amb una textura i un sabor que atreuen tant a coneixedors com a estranys, en un mercat en marcada expansió.

Amb el propòsit de trencar amb les actuals regles del mercat vegà i amb la voluntat d’expandir-més enllà de les seves actuals fronteres, neix Terra Nostra: Elaborats vegetals naturals de primera qualitat per a paladars sensibles i exigents.

www.hgfoods.es

Soy un bloque de texto. Haz clic en el botón Editar para cambiar este texto. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?