Vega Raw Orgànic

Vega Raw Orgànic logo
Elaboració de productes vegans gurmet amb productes de qualitat i de proximitat.
Vega Raw Orgànic
Art market,Nutricio
Position
Nutricio
Biography
Ja arribats a l'any 2014 Ramon Carner crea VEGA ROW Orgànic implementant el concepte de cuina vegana de proximitat i al Juny del 2017 inaugura al barri del raval de Barcelona la primera botiga-degustació vegana.
My skill
Cuina vegana de proximitat, alimentació saludable. 98%

Ramon va néixer a Sant Feliu de Codines (Barcelona) el 1966. Pertany a una família dedicada al comerç al detall d’aliments des del 1898, quan la família crea l’empresa Àpats Aliments SL, per tal de distribuir les especialitats gastronòmiques que elaboren.
El 1993 Ramon Carner després de llicenciar-se en Ciències econòmiques per l’universitat de Barcelona i de finalitzar un màster d’organització d’empreses per la UPC s’incorpora a l’empresa familiar.
El 1995 crea en relació amb el seu negoci familiar, una cuina central amb unes instal·lacions de més de 3.000m2. L’any 2007 inaugura el primer restaurant especialitzat en carns del mercat de la Boqueria de Barcelona. Entre els anys 2015 i 2016 participa en esdeveniments de restauració i en fires del sector vegà i ecològic per Europa.
Ja arribats a l’any 2014 Ramon Carner crea VEGA RAW Orgànic implementant el concepte de cuina vegana de proximitat i al Juny del 2017 inaugura al barri del raval de Barcelona la primera botiga-degustació vegana.

www.vegaraworganic.com/es/

ACTIVITAT
Cuina vegana gourmet amb ingredients de qualitat i proximitat.

Vega Raw Orgànic

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?