Vön Carliten Breakthoven

"¿Estem nosaltres els hostes d'aquest planeta, sent justos amb l'abnegat amfitrió? "
Vön Carliten Breakthoven
Coach,Meditació,Música
Position
musica
Biography
Von Carliten Breakthoven és un músic que amalgama l'estil clàssic amb el modern, fusionant sons electrònics i acústics sempre buscant l'equilibri harmònic, sense perdre la riquesa obtinguda de la dedicació a través dels anys però molt centrat en l'avui i ara.
My skill
Violoncel 98%

Von Carliten Breakthoven és un músic que amalgama l’estil clàssic amb el modern, fusionant sons electrònics i acústics sempre buscant l’equilibri harmònic, sense perdre la riquesa obtinguda de la dedicació a través dels anys però molt centrat en l’avui i ara.

Compromès amb el desenvolupament personal tenint com a recurs la música com a eina per dur a terme una experiència en cadascuna de les seves presentacions.

ACTIVITAT

Performance musical

Per la trobada a Feel Chill programat per al proper 15 de juny, proposa una reflexió sobre la nostra relació amb el medi-ambient des del punt de vista és éssers convidats a conviure en un món ple de bondats. Basat en el Rèquiem per a dos basurófonos, sota l’autoria de Luiz Simoes, aquesta vegada ens apropa una versió adaptada per a violoncel elèctric transformant l’obra en un poema simfònic al voltant de la pregunta: “¿Estem nosaltres els hostes d’aquest planeta, sent justos amb l’abnegat amfitrió?

La cita queda plantejada per compartir un petit tram d’aquest trajecte a Olivella, marc semi-paradisíac per regalar-se un merescut re-trobada amb el benestar i la nostra pròpia essència.

Liuz Simenoes

https://www.facebook.com/luizsimoes.barcelona

Leave your comment

Login

Contraseña perdida?